zondag 30 november 2008

op pad

Vandaag weer op pad geweest met mijn fototoestel. Ik had een afspraak met Ellen gemaakt om een fotoshoot van hun familie/gezin te maken. En dat is op zich goed gelukt, als het goed is heeft ze inmiddels een overstromende mailbox.

En ach als je daar dan toch bent kun je ook nog wel een rondje lopen met je camera. Maar jeetje zeg wat was het koud, het was maar een graad of 3 en na een uurtje had ik het dan ook wel bekeken. Hier het resultaat van een aantal koudweer foto's.

Daarna lekker naar huis en aan de warme chocolademelk................





dinsdag 18 november 2008

Belton House

Ik heb niet echt veel op mijn kont gezeten die dagen in Engeland. Zaterdag zijn we naar Belton House in Grantham, Lincolnshire geweest. Dat is de zelfde county als waar mijn broer woont. Het is een landgoed dat gebouwd is in 1685-88. Jammer genoeg was het huis gesloten i.vm. restauratie werkzaamheden, maar de omgeving was meer dan de moeite waard. Er ligt een prachtig park omheen en ook nog een natuur gebied waar schapen en herten lopen, en waar je mag wandelen.Er waren nog heel veel prachtige herftskleuren te zien, dus genoeg om ons uit te leven.. Jan is net als ik een redelijk fanatieke amateur fotograaf dus we hebben ons hart om kunnen halen, mijn schoonzus heeft het eerste stuk meegelopen maar op een gegeven moment was ze ons zat en is toen even haar eigen gang gegaan.

In februari ga ik weer een weekje die kant op en ik hoop dat er dan sneeuw ligt en dan gaan we weer, winter foto's maken.












oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...