zaterdag 31 januari 2009

Award


Kijk eens wat ik gewonnen heb!!!!! Ik wil iedereen bedanken die op me gestemd heeft. Ik ben er echt heel erg blij mee. Een award krijgen is altijd leuk, maar deze is extra speciaal omdat je hem niet zomaar krijgt.

Dit mailtje zat bij de award.

hallo!

misschien heb je wel eens van ons forum gehoord en misschien ook niet maar: de leden van sa nomineren iedere maand mooie en gave blogs/sites en vervolgens wordt er gestemd voor de mooiste/ gaafste/ leukste enz..
deze maand heeft jouw blog glansrijk gewonnen met de stemmen en krijg je dus de "scrappers anonimous this blog rocks!"award
hier kun je kijken

Dit award kun je dus niet doorgeven, je kunt het alleen krijgen als je door een lid bent genomineerd en er door de leden is gestemd en zij jou de tofste vonden

donderdag 29 januari 2009

Scrappen en kaartjes





Gister heb ik weer lekker zitten knippen en plakken. Drie kaartjes gemaakt, en ik heb 's avonds nog met de online crop op het SA forum meegedaan. Eigenlijk had ik niet zoveel puf, maar foto en papier lagen klaar en dan zit het ook meestal zo in elkaar. Dit is het dus allemaal geworden.

dinsdag 27 januari 2009

Natuurfoto's

Hier weer een paar natuur foto's, hoewel het kaal en grijs is, is er toch nog wel het een en ander te ontdekken. Je moet wel goed kijken want het zit hem op het ogenblik voor al in de kleine dingen. Daarom zijn het ook allemaal dichtbij opnames. Maar als je dus goed kijkt zie je altijd wel iets moois.




zondag 25 januari 2009

zaterdag 24 januari 2009

Scrappen JO-09

Dit zijn weer twee kaartjes voor het Jaaroverzicht van 2009. De eerste opdracht was, wat heb je nieuw gekocht deze week, en de tweede was het steek woord EINDELIJK. De tekst spreekt verder voor zich, en voor de hele lay-out moet je even iets naar beneden scrollen.







vrijdag 23 januari 2009

donderdag 22 januari 2009

Scrappen

En kunnen jullie me nog bijhouden???? Ik heb al weer wat gemaakt. Gister heb ik sinds weken zo niet maanden weer eens meegedaan met een online crop op het SA forum. Daar wordt een lay-out geplaatst die wij dan gaan liften. Nou en dit is die van mij geworden.
Een foto gebruikt van Bart zijn roeiteam, deze keer niet in maar op de Bosbaan. Er kon niet geroeid worden omdat hij bevroren was. Ik vind het idee erg leuk.

En Bart, hoe vind je hem geworden????



en dan heb ik nog een award gekregen van Brigitte, meis dank je wel. Het blijft een eer om een award te krijgen.

Bij deze ben ik aangemoedigd om te vertellen waar ik aan verslaafd ben.

Nou ben ik nergens aan verslaafd maar ik zou slecht zonder de volgende dingen kunnen.

1. fotograferen omdat dat me rust geeft, vooral in mijn hoofd
2. Scrappen is een creatieve uitlaatklep
3. Mijn gezin omdat ze er altijd voor me zijn (ook als ze wat verder weg zijn)
4. Mijn vriendinnen, gewoon omdat een vrouw vriendinnen nodig heeft.

en ik wil deze award doorgeven aan:
Margot, om haar aan te moedigen om gewoon door te gaan met haar blog.

woensdag 21 januari 2009

Scrappen

Na weken inspiratieloos geweest te zijn ga ik nu als een speer. ik kan nog niet alles laten zien maar hier zijn twee lay outs.

Iedereen die een beetje weet hoe mijn werk er meestal uitziet slaat hier stijl van achterover denk ik. Zo heel anders als normaal. Maar dat was dan ook de uitdaging. Ik werd uitgedaagd door Yvon om een freestyle lay out te maken.
En ik moet je zeggen dat me dat heel wat hoofdbrekens heeft gekost. Toen ik eenmaal wist wat ik wilde was het zo gepiept, maar het heeft behoorlijk gekraakt in de bovenkamer.


Deze lay out is voor het challenge blog van alles telt. Ga eens kijken op ons blog om ook alle andere mooie uitwerkingen te zien.

Uitslag prijsvraag

Eerst maar het goede antwoord, en dat is, De nachtwacht op het Rembrandtplein in Amsterdam. Hij heeft ook nog op andere locaties gestaan, maar sinds 2006 staat hij hier.


En dan nu de winnaar!!!!!!!

Petra van Oostenbrugge
Petra van harte gefeliciteerd en wil je even je gegevens naar me mailen en dan komt er een enveloppe naar je toe.

dinsdag 20 januari 2009

DE ZEE









Eindelijk weer eens aan de wandel geweest. Na 10 dagen binnen zitten was het ook wel weer heerlijk om even lekker buiten te zijn. Vanmorgen scheen hier een zonnetje en ben ik even op het strand geweest. Maar brrrrrrrr wat was het koud, dat viel me wel heel erg tegen. Maar toch ook wel weer lekker, even uitwaaien!!!

donderdag 15 januari 2009

Rustig

Al een paar dagen zien jullie geen nieuwe foto's of scrapwerk voorbij komen. En dat komt omdat ik weer eens ziek ben. De griep epedimie heeft hier volop toegeslagen. Ik lig al vanaf zondag avond in mijn bed. Af en toe een uurtje eruit maar dat bevalt me nog erg slecht. Dus nog even geduld tot ik weer echt beter ben


maandag 12 januari 2009

Het IJsselmeer




Gister reden we over de dijk Enkhuizen - Lelystad, en dit was ons uitzicht. Een spectaculaire wilde ijsvlakte. Gelukkig had ik mijn fototoestel bij me.

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...