achtergrond

dinsdag 24 februari 2009

Kaartje

Kaartje voor de challenge op het SA forum. De opdracht was een sketch en gebruik de kleuren blauw en groen.


maandag 23 februari 2009

Cirkel Journaal

Ik heb op het SA forum met een cirkel Journaal meegedaan. We verzinnen allemaal een thema voor ons eigen journaal (ik had kleur) en sturen dit dan volgens een vaste lijst rond. Iedereen maakt een bladzijde volgens het thema en verzend het dan weer naar de volgende enz. enz. Dit boekje is ongeveer 30 weken onderweg geweest en nu is het dan eindelijk weer thuis. En ik ben er erg blij mee, iedereen heeft een geweldige bijdrage voor mijn boekje gemaakt. ik wil dan ook iedereen heel erg bedanken voor hun prachtige werk!!!!!!

van Tamara


van Marga


van Hetty


van Margot


van Miranda


van Jeanet


van Anita


van Alja


van Marjan


van Josette


Van Wendy


van Yvon


van Dorine


van Ingen


van Monique


zondag 22 februari 2009

ScrappenVandaag weer heerlijk aan de knutsel geweest, een lay out en een kaartje. Allebei voor de DT team wedstrijd van Claudia.
Het papier voor de lay out is van Crate, en voor het kaartje is papier van BG gebruikt.

zaterdag 21 februari 2009

Vanmiddag ben ik bij Paula geweest om haar met haar blog te helpen. Ze is na een paar jaar toch overstag gegaan, en ik heb haar nu op weg geholpen. Donderdag is het tijd voor les 2 en gaan we gewoon weer verder, een beetje kletsen, koffie drinken en aan haar blog knutselen. Komt helemaal goed.

donderdag 19 februari 2009

zonsondergang

Deze foto's zijn niet vandaag gemaakt hoor. Het was hier vandaag vies, nat en grijs. Maar gister aan het eind van de middag was het puur genieten op het strand. Prachtig helder weer en een zonnetje. En dan kun je als je een beetje geluk hebt, dit soort foto's maken.

woensdag 18 februari 2009

Molens

Vanmiddag ben ik naar Schagen geweest. Lekker wezen winkelen voor mezelf. Ik heb een spijkerbroek en 2 vestjes gekocht, alles was in de uitverkoop, dus dat koopt leuk. Natuurlijk had ik mijn fototoestel in de auto, en onderweg kom je verschillende molens tegen. Nu heb ik ze dan eindelijk eens op de foto gezet. Er staan er nog veel meer hier in de buurt dus ik ga weldra nog wel eens een rondje doen.