donderdag 30 april 2009

Scrappen

Ook blijf ik scrappen hoewel het door het mooie weer en het helpen op de pluktuin wel op een laag pitje staat. Deze keer een paar kaartjes in vrolijke kleuren en een lootje voor Scrappen with a Twist. Deze keer was de opdracht gebruik minimaal 4 verschillende merken designpapier. Ik heb er zelfs 5 gebruikt, en ik vond het superleuk om te doen. Dus ik ga dit zeker vaker proberen om zelf een mooie combinatie bij elkaar te zoeken.

gebruikt papier van: jillibean soup, october afternoon, american crafts, scenic route en my minds eye.

woensdag 29 april 2009

Tulpen en zo


Vandaag weer een dag meegeholpen op de pluktuin. Het was gezellig druk, en we kregen weer heel veel leuke positieve reacties. Het is echt heel erg leuk om daar rond te lopen en de mensen te kunnen helpen en uitleggen hoe het allemaal werkt op een bollenbedrijf. We krijgen de mensen echt overal vandaan, dus heel veel mensen hebben geen idee wat er allemaal bij komt kijken voor ze een bol in hun tuin kunnen planten.

Morgen ga ik weer een dag, eens kijken wat die dag weer gaat brengen.

Voor iedereen die morgen wat leuks gaat doen, een hele fijne koninginnedag!!!! En je kunt natuurlijk altijd bij ons langs komen om tulpen te plukken!!!!

Rotterdam

Gister ben ik een dag naar Rotterdam geweest. Het gezin waar ik bijna 5 jaar op de kinderen heb gepast is daar vorig jaar naartoe verhuist. En eindelijk ben ik dan eens die kant opgegaan. Charlotte was hier in het dorp bij een vriendinnetje aan het logeren en die heb ik mee naar huis genomen. We hebben een gezellige treinreis gehad zonder vertraging en zo rond 11.20 troffen we Margriet en pieter op het CS. We zijn toen met zijn vieren in de tram gestapt en naar de Euromast gegaan. Jammer genoeg was het druilerig weer en was het zicht niet zo heel goed, maar de Euromast is altijd leuk, we hebben heerlijk geluncht en Charlotte en ik zijn zelfs helemaal naar boven geweest. Pieter vond het allemaal maar zozo, die vond het toch wel eng zo hoog.

Na de Euromast met de tram naar het huis, waar nog steeds druk verbouwd wordt. Gelukkig schiet het nu allemaal op en wordt het erg mooi.

Gezellig thee gedronken, nog even opgepast en een spelletje gedaan. Heerlijk gegeten, heel veel gekletst en bijgepraat en met de trein van 20.40 weer richting Den Helder, waar ik zo rond 23.00 weer thuis was na een gezellige dag!!!





maandag 27 april 2009

Koen gaat op kamers


Koen gaat op kamers en daarom hebben we gister de Ikea geplunderd. Ik denk dat we nu het meeste wel hebben. Hoewel er altijd van die vergeten dingen zijn. Maar dat komt wel goed in de loop van de tijd. Nu moet alles nog in elkaar gezet worden, gordijnen gemaakt en de boel indelen en aankleden. We zijn er maar druk mee

zondag 26 april 2009

de Bosbaan

Deze keer weer een aantal roeifoto's. En ik weet het, het zijn er heel veel. Maar omdat Claar, Bart zijn vriendin ook roeit, gaat het nu dubbelop. En ik ben gewoon trots op onze zoon en wil dat dan ook graag laten zien.

Claar met haar team

Bart met zijn team











donderdag 23 april 2009

een emmer vol

Als je dan een tulpen pluktuin in je dorp hebt, en als je er dan ook af en toe een handje helpt, dan moet je natuurlijk ook zelf wat plukken. Ik had een emmer vol, en heb ze dan ook maar met emmer en al mee naar huis genomen. Die emmer komt wel weer op langevliet 13 terecht. Ik denk as. zondag want dan is er ook een paardentoertocht langs de bollen velden en dat is natuurlijk ook leuk om te zien.


maandag 20 april 2009

nog meer..................

Ja ja, ik weet het.Ik val in herhaling. Maar oh het is een genot om dit te mogen en kunnnen fotograferen. Ik krijg er in ieder geval geen genoeg van. Ik hoop jullie ook niet.







oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...