donderdag 25 juni 2009

landschap



Zomaar twee foto's die ik van de week gemaakt heb toen ik van D-H terug fietste naar huis. Dan opeens kun je dit tegenkomen zo langs het fietspad.

dinsdag 23 juni 2009

Scrappen

Gisteravond was er weer een onlinecrop op het SA forum. Dit is wat ik er van gemaakt heb. Het papier is van MME, Penny Lane.


zaterdag 20 juni 2009

Distels



Deze foto's heb ik van de week in het Zwanenwater gemaakt. Ik heb een heerlijk rondje gelopen. Wat wel vervelend was, en waar ik pas thuis achterkwam, was dat ik vreselijk gestoken ben door een beest. Mijn arm werd almaar dikker en ik ben er zelfs de volgende dag nog mee bij de huisarts geweest. Volgende keer toch weer wat alerter zijn, want dit was even geen pretje. Gelukkig is het nu alemaal terug tot normale proporties en jeukt het alleen nog een beetje.

donderdag 18 juni 2009

Kaartje - DCL


Een kaartje gemaakt voor het challenge blog van de dutch card lovers.De sketch staat hierboven, en een extra opdracht was, zet de tekst aan de binnenkant. Nou dit is het geworden.


woensdag 17 juni 2009

Kaartjes

En weer twee kaartjes gemaakt. met papier van jillibean soup (muisje) en papier van doodlebug (egeltje)



zondag 14 juni 2009

Scrappen



een boekje met een klein aantal foto's van de fotoworkshop in Blijdorp van april dit jaar.

vrijdag 12 juni 2009

Botterraces

Vandaag waren er Botter races op het Marsdiep, dat is tussen Texel en Den Helder. Natuurlijk ben ik wezen kijken. Zee en schepen, deze combinatie heeft voor mijn nog altijd iets speciaals.

Dus op naar de dijk, lekker op de fiets die kant uit, hoefde ik meteen vandaag niet meer naar de sportschool. Op de fiets was het goed te doen, maar op de dijk was het behoorlijk koud, de wind was pal west en die raast dan precies over de dijk naar lands end. Maar goed, ik ben natuurlijk geen watje en een beetje wind zijn we hier wel gewend. En het was zeer de moeite waard, mooie schepen die net onder de dijk de beste wind hadden dus ook heel dicht bij voorbij kwamen. Ik had zo wel aan boord willen stappen, maar ach ik heb in iedere geval foto's.






woensdag 10 juni 2009

Onkruid???

Vanmiddag was het nog zulk heerlijk weer dat ik een rondje ben gaan fietsen. En dan kom je dit zoal tegen in de bermen. Het is officieel onkruid, maar dan is het wel heel leuk onkruid.





dinsdag 9 juni 2009

op het strand

Zondag ochtend zijn we met onze "logee" naar het strand geweest. Daarna was hij ook totaal uitgeteld, misschien was het toch wel een eind voor die korte pootjs.




zondag 7 juni 2009

Roeien

Zowel Bart als Claar moesten weer een wedstrijd op de Bosbaan roeien. Natuurlijk zijn we wezen kijken. Hier een paar foto's, maar ik merk wel dat je bij dit soort foto's zoombereik mis. Maar dat komt nog wel.
Ze hebben het deze keer iets minder goed gedaan. De meiden werden tweede maar de EJ zwaar mannen (Bart zijn team) werden uiteindelijk in de A finale 6de. (zo ik het het even verbeterd Bart)

Maar ik heb net gehoord dat ze zich zondag, bij de officiële NK goed geweerd hebben en vierde zijn geworden. petje af jongens!!!





Kaartjes





oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...