maandag 31 augustus 2009

SWAT

Het is bijna 1 september en ik heb net de uitwerkingen op het SWAT blog gezet. Dus mijn bijdrage mag ook hier gezien worden.

De opdracht maak een scrapkaart voor een geboorte van een jongen of een meisje en verwerk daarin een non-scrap artikel/budgetmateriaal.

ik heb voor het schulprandje een roze verfstrip gebruikt en een pin die normaal door een krulspeld gaat.


zondag 30 augustus 2009

weer een jarige

we hebben weer een jarige, Koen van harte gefeliciteerd met je 20ste verjaardag!!


vrijdag 28 augustus 2009

donderdag 27 augustus 2009

maandag 24 augustus 2009

ZEE




Vanmiddag heb ik weer heerlijk een paar uurtjes op het strand gelegen. Het was iets minder druk dan de afgelopen weken,nog even en dan is het strand weer gewoon van ons. En niet meer van die hordes toeristen die hier op mooie dagen neerstrijken. Ik wil het strand best delen hoor, maar soms is het wel heel erg druk.

Maar vorige week maandag was ik ook op het strand en toen was er bijna niemand, ja alleen een paar diehards met regenjassen aan. En ik liep er ook. En daar zijn toen deze foto's gemaakt.

Ik loop toch heel veel op het strand maar ik heb nog nooit zoveel aangespoelde kwallen gezien als deze keer. En ja, ik heb er een foto van gemaakt, net zoals van het zeewier dat er in grote bergen lag.


donderdag 20 augustus 2009

Kaartjes

Ik heb weer een paar kaartjes gemaakt. Aan echt grote dingen scrappen heb ik op het ogenblik geen zin, maar zo van die kleine projectjes dat gaat prima. Lekker buiten kleuren en dan later er een kaartje mee maken.

de bovenste kaart is gemaakt met een stempeltje dat ik gewonnen heb met de sisters hope challenge. Ik vind hem zo leuk dat ik uit deze serie nog twee stempeltjes heb besteld en die lagen vandaag al op de mat.

De twee kaarten daaronder, zijn weer voor de nieuwe sisters hope challenge van de scrapotheek. Deze keer was de opdracht, maak een mannen/jongenskaart en maak een vrouwen/meisjes kaart. En dit zijn ze dus geworden.
de mannenkaart is gemaakt naar een sketch van Ingrig Danvers. met papier van My minds Eye.
De meisjeskaart weer met het stempeltje en papier van BG





woensdag 19 augustus 2009

maandag 17 augustus 2009

Texel

Normaal probeer ik als we iets leuks hebben gedaan meteen mijn blog bij te werken, maar dat lukt niet erg op het ogenblik.Ik zal nu wat van zondag plaatsen en als Jan en Val morgen weer weg zijn komt er weer wat rust in de tent. Niet dat ik klaag hoor want het is heel erg gezellig dat ze er zijn.

We zijn zondag een dag op Texel wezen fietsen. Ik had mijn fiets mee en Jan, Kees en Val hebben een fiets op Texel gehuurd, wat een fietsen stonden daar zeg, het moeten er toch een paar honderd geweest zijn. Dus toen iedereen voorzien konden we op pad. Het weer was prachtig hoewel het wel aardig begon te waaien.

Onze eerste stop was bij de strandtent paal 9 waar we wat gedronken hebben, toen richting ECOmare. Ik was hier nog nooit geweest en wat leuk was het hier.
Binnen een mooie tentoonstelling en buiten de zeehonden. We hebben met volle teugen genoten en heel veel foto's gemaakt.

Maar ja als je toch nog wat van het eiland wil zien moet je op een gegeven moment wel weer door, nu richting de Koog, waar een ijsje hebben gegeten en hebben rondgewandeld. Het is een heel druk toeristendorp met tientallen restaurant en andere eettenten. Niet echt ons ding dus weer op de fiets.
Daarna richting Den Burg. De wind was inmiddels aardig opgestoken en Val had af en toe wel een duwtje nodig. Maar verder ging het prima.

Lekker gegeten in den Burg en toen weer richting boot, en wat valt het dan altijd tegen dat laatste stuk naar de boot, altijd wind tegen en het is ook altijd verder weg als dat je dacht. En we hadden geluk want ze voeren nog met een half uur schema, we waren nog maar nauwelijks op de boor of we gingen al richting Den Helder. Om een uur of half 9 waren we weer thuis met rode koppen en zere billen, maar we hebben een super leuke dag gehad.

de fietsen verhuur

glaskunst

ECOmare
tijd voor foto's


de boot naar Den Helder

zaterdag 15 augustus 2009

Zuiderzeemuseum

Gister zijn we met zijn allen naar het Zuiderzee museum in Enkhuizen geweest. Jan en Val en ook Ilse en Koen waren hier nog nooit geweest, dus het leek ons een goed idee om daar eens te gaan kijken. En ook voor ons was het jaren terug.

Het was echt heel erg leuk en als je gek bent op fotgraferen is het een soort openlucht snoepwinkel. Wat is daar een hoop te zien. Ik ga zeker nog eens terug want ik heb niet eens alles gezien deze keer.

Hier een paar foto's die ik wil aten zien, ik heb er nog veel meer dus wie weet komen er nog wel eens een paar voorbij.
























woensdag 12 augustus 2009

blogcandy

Deze keer geef ik niets weg, maar kwam ik een geweldige candy tegen en heb ik meegedaan om deze te winnen. Zal wel niets worden hoor,maar proberen kan altijd.

Je kunt hem hier vinden

dinsdag 11 augustus 2009

Druk


En dan is het opeens al weer dinsdag avond. De dagen vliegen ook om. We hadden afgelopen weekend een heerlijk rustig en ontspannen weekend na de drukke weekenden daarvoor, en het was heerlijk.

Gister een bruiloft en logees, ook nog onverwachts naar de tandarts omdat er een stuk kies is afgebroken(waar heb ik dat eerder gehoord)en het wordt dus een kroon, Ik zal de komende tijd dus regelmatig bij de tandarts zitten.

Vanmiddag werken in het reddingmuseum en zie er zijn zomaar weer twee dagen voorbij. Geen foto's gemaakt, maar ik laat er een zien van afgelopen zaterdag avond op het strand.

zaterdag 8 augustus 2009

de Tuin

En dan opeens heb je weer zin om je fototoestel weer eens te pakken. Ik ben niet erg verweg geweest maar in de tuin zijn ook hele mooie foto's te maken.

Bijvoorbeeld van een perenboompje die na 10 jaar eindelijk peren geeft, of ze te eten zijn, ik heb nog geen idee, maar leuk is het wel.

En dan ook nog een foto van een van de hortensia's en een blauwe bloem van de clematis.

En dan mijn zonnebloemen die dit jaar een grote aantrekkingskracht op vlinders hebben. Prachtige foto's leverde dit op en dit alles zomaar een paar meter van de achterdeur. Geweldig toch!!!









vrijdag 7 augustus 2009

Boekentip

En als we dan toch even terug gaan in de tijd, richting de vakantie dan heb ik nog een boekentip voor jullie. Ik vond beide boeken meer dan de moeite waard. Eventuele recensies en waar het overgaat zijn genoeg te vinden op het net dus die zal ik jullie hier besparen.

maar ga maar eens zoeken,misschien is het ook wat voor jullie.






oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...