dinsdag 29 september 2009

Weg

Ik ben er een weekje tussenuit, dus volgende week weer nieuwe foto's en belevenissen.

zondag 27 september 2009

Delft







Gister zijn we in Delft geweest. Bart moest roeien en daar zijn we even wezen kijken. Het was prachtig weer dus het was geen straf om lekker op het terras aan het water te zitten.

daarna heel even de stad in, ik was nog nooit in Delft geweest en het is een mooie stad. Veel mooie oude gebouwen, maar het was nu met een extra markt wel heel druk.We doen het ooit nog wel eens op ons gemak over.

donderdag 24 september 2009

Dahlia's

Een week of twee geleden ben ik bij Marian dahlia's wezen plukken. Deze knollen waren over van de verkoop in de tulpenpluktuin en die zijn in hun eigen tuin in de grond gestopt. Dus ook in het najaar even een pluktuin, ook al was het een heel andere.




woensdag 23 september 2009

maandag 21 september 2009

Herfst

Het is bijna eind septenber en het begint nu toch echt herfstig te worden. de dagen worden merkbaar korter en ook al is de temperatuur nog goed, het zijn duidelijk geen zomerse dagen meer.
Maar gelukkig laat de herfst ook genoeg moois zien.



de heide kleurt prachtig paars


de eerste paddestoelen


de laatste bramen


nog een paar laatste lijsterbessen

donderdag 17 september 2009

Scrappen


foto van mijn zoons met hun vriendinnen, de foto is gemaakt door mijn schoonzusje en is niet helemaal scherp, maar goed genoeg om toch te gebruiken.
Ik ben zo trots op mijn mannen als ik ze zo zien, en natuurlijk ook op de meiden.

Blogcandy


Nee ook deze keer geef ik niet zelf een candy weg, maar Angélique geeft een leuke candy weg. Wil je ook meedoen, klik dan op haar naam dan kom je vanzelf op haar blog terecht.

woensdag 16 september 2009

kaartjes




Ik heb weer meegedaan met de challenge van de Scrapotheek voor A Sisters Hope. Je moest twee kaartjes maken nav deze sketch.

dinsdag 15 september 2009

Blof




Vorige week woensdag zijn we naar Blof in Caprera geweest. Dat is een heel erg leuk openlucht theater in de duinen bij Bloemendaal. Hester had voor ons (en nog meer vrienden) kaartjes geregeld. En ik kan niet anders zeggen dan dat het en geweldig optreden was. Ik twijfelde eerst erg of ik wel heen wilde omdat ik zo verschrikkelijk moe was, maar ik ben blij dat ik geweest ben.
En we zaten nu ook beter als bij de Dijk, ik was nu niet bang dat ik naar beneden zou storten.
De foto's heb ik niet zelf gemaakt maar zijn van het net geplukt.(foto's van Michel van Bergen)

maandag 14 september 2009

Kaartje

Wer een kaartje voor Saskia haar Sisters hope actie. Saskia hij komt voor de 28ste naar je toe.


zaterdag 12 september 2009

Scrappen


Deze lay out is ontstaan naar aanleiding van een challenge op het SA forum. Ik moest een foto van het strand gebruiken, zonder mensen erop. Deze foto is afgelopen maandag gemaakt op het strand van Julianadorp. na een storm van het weekend ervoor stonden alle strandhuisjes scheef. Een zeer fotogeniek plaatje.

papier is van BoBunny

Een lootje van Koen en Ilse met een foto gemaakt in het Zuiderzee museum.

papier is van three bugs ib a rug

donderdag 10 september 2009




En dan pakken we de draad van ons leven weer op. Na een week vol emoties geregel en veel drukte is het even wennen. Maar het komt goed.

De begrafenis was afgelopen dinsdag en we kunnen terug zien op een goede dag. De uitvaart was mooi en het weer had niet beter gekunt.

en als je dan 's avonds met je man, broer en schoonzusje bij strandtent paal 6 zit om een hapje te eten, en je hebt dan deze zonsondergang, dan kun je daar alleen maar stil van worden.
Zat ze toch op een wolkje om ons dit te geven, dank je wel mam.

dinsdag 1 september 2009

Herfst



Ook al is de temperatuur nog heerlijk, het wordt toch langzaam aan herfst. De hortensia begint te verkleuren en de spinnen weven weer ijverig hun web. Ik ben meer een zomermens, maar ja tegenhouden kunnen we het niet, dus moet ik er maar van genieten


oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...