zaterdag 31 oktober 2009

Oostende

Eindelijk keert de rust een beetje terug en heb ik ook zin om mijn blog weer bij te werken. Hier nog een paar foto's van vorig weekend in oostende gemaakt. Niet echt onze stad maar altijd leuk om even over de boulevard te slenteren.




donderdag 29 oktober 2009

poehhhhhhhhhhh

Gister weer holder de bolder richting het ziekenhuis in Sneek. Mijn vader was weer niet goed geworden. Vermoedelijk zijn het bijwerkingen van zijn medicijnen en hij is dan ook weer thuis. Maar de schrik zit me weer behoorlijk in de benen.

zaterdag 24 oktober 2009

Brugge




We zijn een paar dagen in Brugge, we zijn dit weekend 30 jaar getrouwd en aangezien we het al hadden geboekt, zijn we ook maar gegaan. En ik merk aan mezelf dat ik langzaam wat meer tot rust kom. Even los van alles. Ik bel mijn vader alle dagen even en als er iets is kan hij mij ook gewoon bellen.

En wat is Brugge een prachtige stad, een stad om uren in te lopen en te dwalen, steeds wachten er nieuwe verrassingen. Jammer dat het weer niet meewerkte, dus het zijn wat grijze foto's maar we hebben evengoed genoten!!!

dinsdag 20 oktober 2009

Weer thuis

Hallo allemaal, na drie hectische weken ben ik weer terug op Nederlandse bodem. Gisteravond rond 18.00 zijn we geland op Schiphol na een goede vlucht. De reis ging ook voor mijn vader gelukkig goed. Hij was na afloop moe, maar dat mag ook als je uiteindelijk 11 dagen in een ziekenhuis hebt gelegen.
Na nog een spannende week (vorige week) mochten we hem afgelopen vrijdag tegen de avond weer mee naar huis nemen. Hij heeft eerst nog even mogen bijtrekken bij mijn broer thuis en dam gister de reis.

Vandaag ook de hele dag nog druk geweest, nu moet immers de hele boel opgestart worden hier in Nederland. Gelukkig is mijn broer meegevlogen en hebben we heel veel weer samen kunnen doen. Mijn man heeft me heen en weer gereden want ik ben bekaf. Ik kan je verzekeren dat deze weken me niet in de kouwe kleren zijn gaan zitten. Maar we zijn weer thuis!!!!

En met mijn vader gaat het goed, volgende week hier in Nederland nog naar de cardiloloog, maar we zijn optimistisch. Het herstel gaat gelukkig goed.

zondag 11 oktober 2009

We zijn inmiddels bijna een week verder en ik ben nog steeds in Engeland.

De hartproblemen van mijn vader zijn toch ernstiger als dat iedereen in het begin dacht. Hij krijgt nu andere medicijnen en we hopen dat deze wel wat doen, maar wanneer hij uit het ziekenhuis mag, ik heb nog geen idee.


maandag 5 oktober 2009

Even een kort berichtje om te laten weten dat ik de komende dagen nog niet thuis ben. Mijn vader is opgenomen in het ziekenhuis met hartproblemen. Zo sneu een man van 80 in een ziekenhuis waar hij niemend kan verstaan.
Ik heb nog geen idee wanneer ik weer terug ben, maar ik hou jullie op de hoogte

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...