zaterdag 30 oktober 2010

de dijk







Van de week heb ik ook nog een paar uurtjes langs de dijk gelopen, er is daar ook altijd wel wat te zien, schepen, vogels, het eindeloze water, prachtige luchten. Het blijft zo'n prachtig en bijzonder stukje stad.


Mooi!!

Kijk een wat mooi, gekregen van mijn man afgelopen dinsdag omdat we 31 jaar getrouwd waren.

donderdag 28 oktober 2010

DCL#67

Dit is mijn bijdrage van deze week. Hier kun je kijken voor de sketch en nog meer uitwerkingen

maandag 25 oktober 2010

Macro Monday


Mijn Macro Monday foto van vandaag, en hij is ook vandaag gemaakt, dus vers van de pers. Vanmiddag weer eens heerlijk langs de dijk gelopen, en daar dus ook deze foto gemaakt. Misschien niet een echte macro, maar het is in ieder geval een close up.

Voor meer Macro foto's kun je hier kijken

zondag 24 oktober 2010

In de haven









Op vrijdagmiddag is het mijn vaste middag om samen met bert de museumboot te varen. Dus ook afgelopen vrijdag. En wat zag ik tot mijn verbazing, de schepen van de classic sail race lagen nog in de haven. Dus snel mijn minitoestel uit mijn tas gegrist en in mijn zak gestopt. En al varende en tussen de schepen door laverend, heb ik deze foto's kunnen maken. Kijk en daar was dit toestel ook voor bedoeld, van die leuke onverwachte dingen die je dan toch op de foto kunt zetten.

donderdag 21 oktober 2010

Druk

Ik ben mijn blog een beetje aan het verwaarlozen, en dat is helemaal niet de bedoeling hoor. Maar ik ben erg bezig met mijn vader. Zoals sommige weten heeft hij vorig jaar een TIA gehad en sinds die tijd lopen we te sukkelen met alles. Er moest heel veel zorg geregeld worden, en als je dan denkt dat het allemaal loopt kom je steeds weer dingen tegen waar je niet blij van wordt.
Afgelopen tijd is er heel veel tijd in gaan zitten om van alles en nog wat te regelen en omdat het me geestelijk ook erg bezig houdt is er vaak geen ruimte voor andere dingen. Niet goed, dat weet ik ook wel, maar ik mag op het ogenblik graag zomaar hangen.
Er komt dus weinig uit mijn handen. Maar goed inmiddels is mijn vader ingeschreven voor een verzorgingstehuis en er is een scootmobiel aangevraagd. Als die er is gaat de auto ook de deur uit want dat is niet langer verantwoord. En dat is dan voor mij weer een zorg minder.Maar het blijft moeilijk zulke beslissingen nemen. En dan speelt ook de afstand een rol. ik spring niet even op de fiets om langs te gaan, nee ik zit meteen 1.5 uur in de auto. En ik kan jullie verzekeren dat mantelzorg op afstand vaak niet meevalt.
Maar jullie weten nu dat ik er nog wel ben, maar ook even druk met heel andere dingen

Een proefrit op de scootmobiel, als het goed is heeft hij over drie weken een eigen exemplaar.



maandag 18 oktober 2010

Macro Monday



Het zijn geen echte macro foto's, maar twee close ups van een heerlijke tractatie in de strandtent paal 6, hier op het strand. Lekker even genieten op een zondagmiddag. Voor meer macro foto's kun je hier kijken.

Beeldentuin








Gister zijn we naar de beeldentuin van Nic Jonk geweest. Het is een prachtige plek in de Schermer, een mooie tuin, een mooie expositie en het was prachtig weer. We hebben heerlijk in het zonnetje gezeten en dat was geen straf op deze bijzondere plek in de polder. Wil je meer lezen over de tuin, dan kun je hier kijken

zaterdag 16 oktober 2010

Scrappen

En dan ook weer eens een layout gemaakt. de foto is tijdens de roofvogelworkshop gemaakt. Het papier is van Basic Grey, de bloemenstans van Tim Holtz, net als de swirls. Losse bloemetjes van prima en kleine knoopjes zijn uit mijn enorme voorraad knopen.

donderdag 14 oktober 2010

DCL#65

Dit is de bijdrage van deze week voor de Dutch Card Lovers challenge. Ik vond het een verschrikkelijke moeilijke sketch, heb ook verschillende uitvoeringen gemaakt. Maar dit is het uiteindelijk geworden

dinsdag 12 oktober 2010

Forumdag



Afgelopen zaterdag hadden we weer een forumdag in Culemborg. Het was weer een supergezellige dag, zo leuk om iedereen weer te zien en te spreken.
De reis ging deze keer ook heel vlot omdat ik vanaf HHwaard met Meta, Brigitte en Marjolein mee kon rijden. Gezellig en zeer comfortabel.

gewonnen

Ik heb afgelopen week de DCL challenge gewonnen, klik hier om het berichtje te bekijken. Mee doen is gewoon leuk, maar een keer winnnen is natuurlijk superleuk!!!

maandag 11 oktober 2010

vrijdag 8 oktober 2010

Herfst

Vandaag weer met de meiden en de hond op pad geweest. Eerst dachten ze dan ik mijn camera niet mee had, maar omdat ik al heel veel foto's gemaakt had de laatste tijd, had ik niet echt haast met mijn fototoestel pakken. Maar ja, er was toch weer heel veel moois te zien, dus uiteindelijk toch nog weer veel foto's gemaakt. Deze keer heb ik er maar even een collagen van gemaakt.

woensdag 6 oktober 2010

Hargen












Hier dan nog wat beloofde foto's van afgelopen zondag. We waren met de fotowerkgroep op pad in Hargen (Schoorl). Natuurlijk heel veel foto's gemaakt en hier een kleine selectie.

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...