achtergrond

maandag 29 november 2010

Engeland 2

We zijn nog steeds in Engeland,en het het sneeuwt hier nog steeds. We hebben het natuurlijk net zoals altijd erg gezellig. Afgelopen zaterdag hadden we het feest van Richard omdat hij 40 werd (dat is de zoon van mijn schoonzus)en gister zijn we nog aan de wandel geweest en hebben we lekker gelucht in de pub. Natuurlijk ook nog wel wat foto's gemaakt maar daar moeten jullie nog even op wachten omdat dat hier niet zo handig gaat.
Vanmorgen hebben we Koen en Ilse uitgezwaaid, die vliegen vandaag weer terug naar nederland en worden naar het vliegveld gebracht door Richard. Wij gaan woensdag weer naar huis, maar gaan nog even twee dagen genieten.


zaterdag 27 november 2010

Engeland

Goedemorgen allemaal, na een lange reis zijn we goed in Engeland aangekomen. Het begon gister met een brandende trein bij schiphol zodat we op amsterdam sloterdijk niet verder konden. Er zouden bussen rijden naar schiphol, maar ik heb een bus gezien, waar wij niet meer in pasten en daarna helemaal niets meer, uiteindelijk hebben we een taxi naar het vliegveld genomen, want vliegtuigen wachten niet. Achteraf hadden we niet echt haast want inplaats van 13.00 uur vertrokken we om 14.30uur. En dan loopt alles hopeloos uit. En overal was het druk en stonden er lange rijen, tel daar dan nog allerlei wegafsluitingen bijop zodat we hopeloos moesten.
omrijden, en dan ben je gewoon 10 uur onderweg.
Maar goed we zijn veilig op de plaats van bestemming aangekomen, en weet je, ik durf het bijna niet te vertellen. Er is hier vannacht sneeuw gevallen. Geen idee hoe ik het doe, maar dit is al de zoveelste keer dat het sneeuwd als ik hier ben.


woensdag 24 november 2010

Engel

Deze leuke engel heb ik vorige week bij Paula gekocht. Nu zit ze nog even op mijn kamertje, maar straks in december krijgt ze een mooi plekje in de kamer.

maandag 22 november 2010

kerstkaartjes
Ik ben al druk bezig met kerstkaartjes maken, het gaat niet zo snel als dat zou moeten, maar hier zijn er in ieder geval weer een paar.


donderdag 18 november 2010

ABC boek


Ik ben nog steeds met een ABC boek bezig, ook al loop ik wel wat achter, sommige letters zijn nou eenmaal lastig in te vullen. Maar aan het eind van het jaar moet hij toch wel af zijn. Ga met goede moed de laatste paar letters nog maken.


zaterdag 13 november 2010

Sinterklaas


Vandaag was het de dag dat Sinterklaas in het land kwam. En hier in DH werd hij, en zijn zwarte pieten binnengevaren met de 5 schepen van het museum. Leuk om daar foto's van te kunnen maken, zeker met een jas aan waarop de achterkant staat, Reddingmuseum, dan mag je opeens op plaatsen komen waar het publiek niet mocht komen. Zoals op de museumsteiger. Ik stond samen met de fotograaf van de Helderse krant eerste rij, en ik heb leuke foto's gemaakt. Hier zijn er een paar.

donderdag 11 november 2010

Gewonnen

Deze lay out heb ik al een laten zien, hij was voor de wedstrijd op het SA-forum, en laat ik nou gewonnen hebben. Leuk hé. Ik ben er in ieder geval helemaal blij mee. Zodra ik mijn prijs binnen heb, laat ik die natuurlijk ook even zien. Geen idee wat ik gewonnen heb, maar dat komt vast wel goed want Marjolein van de scrapotheek is de sponsor.

dinsdag 9 november 2010

freubelen

Ik maak op het ogenblik geen hele grote dingen, maar ik ben nog wel bezig hoor. Hier nog een kaartje en 4 atc'tjes.

zaterdag 6 november 2010

armband kwijt

Afgelopen dondedag ochtend ontdekte ik dat ik mijn pandora armband kwijt was, nou ja kwijt, ik kon hem even niet vinden. Maar omdat ik op het punt stond om richting station te gaan had ik ook geen tijd om te zoeken. Donderdag had ik een heerlijke dag in Amsterdam met K en I. We hebben geshopt en lekker geluncht, maar het blijft toch steeds in een hoekje van je hoofd zitten waar is die armband gebleven.

Vrijdag ochtend ben ik een zoek actie begonnen, eerst onze slaapkamer op de kop want dat leek de meest logische plek. Kastjes van de muur, lades leeg. Maar niks, ik hield er wel een opgeruimde kamer aan over, dat dan wel weer. Maar geen armband. Alle zakken van broeken en jasjes doorgespit, nog steeds niks. Ik heb zelfs de pomp van de wasmachine leeggehaald. En toen kreeg ik opeens een idee, misschien dat hij tussen de kussens van de bank was gegleden. En laat dat nou het het briljante idee zijn. Hij zat daar inderdaad. ik ben helemaal opgelucht. Want hoe chaotisch ik ook af en toe kan zijn, dit ssort dingen ben ik toch nooit echt kwijt. En dat was deze keer dus ook weer het geval.maandag 1 november 2010

DCL#68

en dit is het voor deze week geworden. Weer een kerstkaartje, ik heb al een stapeltje af, maar ik moet er ook nog heel veel. Dus het tempo moet wel wat omhoog, want met een kaart per week ga ik het toch echt niet redden. Kijk voor de sketch en nog meer inspirerende kaarten hier

Macro Monday


dit is deze week mijn Macro Monday bijdrage.