achtergrond

woensdag 27 juli 2011

ZOO

Lay out gemaakt met papier, en embellishments van Bo Bunny, en wel de lijn Zoology.
Verder niet veel gebruikt, nog wel een swirl gestanst met een stans van Tim Holtz.


Kaartjes


Twee kaartje, een voor in de doos, en een kerstkaart. Lijkt een beetje mal zo in juli, maar ik heb deze stempel vorige week gekocht, en hij moest natuurlijk wel even uitgeprobeerd worden.

dinsdag 26 juli 2011

Potsdam

Hier een foto van ons bezoek aan Potsdam, een stad vlak bij Berlijn. Voor meer foto's en een verslag verwijs ik naar mijn fotoblog.

vrijdag 22 juli 2011

Berlijn

We zijn inmiddels twee dagen in Berlijn, en ik weet nog steeds niet wat ik van deze stad moet denken. Het heeft natuurlijk prachtige oude gebouwen, mooie moderne gebouwen en hele speiciale dingen die je alleen hier tegen kunt komen, maar ook heel veel grijze grauwe gebouwen, overal sporen van verval, en veel, heel veel hoogbouw.
Nou werkt het weer ook niet echt mee, en misschien geeft me dat een extra grijze blik want we hebben ook al twee dagen regen. het lijkt wel of het gewoon met ons meegereisd is. En dat is erg jammer, bij droog weer heb je meer oog voor alles wat er om je heen gebeurd, nu lopen we in rap tempo door de straten heen.

maandag 18 juli 2011

Gister zijn we naar het Muiderslot geweest, dat stond al heel lang op mijn to do lijstje maar het kwam er steed maar niet van.
Het is een prachtig kasteel met twee mooie tuinen. Hier een foto maar er zullen er meer volgen op mijn fotoblog.

zondag 17 juli 2011

De Noordzee

Vrijdag avond zijn we even naar het strand geweest. Het was zulk lekker weer dat we zelfs op het terras bij paal 6 koffie konden drinken.
Meer foto's op mijn andere blog

donderdag 14 juli 2011

Vakantie 3

Ik denk dat we het kamperen wel kunnen vergeten, in Frankrijk is het weer ook helemaal niks, je moet al helemaal naar het zuiden om knap weer te hebben en dat is ons voor twee weken gewoonweg te ver. We zijn nu aan het kijken om een weekje per vliegtuig weg te gaan, maar jeetje zeg, zelfs voor de last minutes betaal je nog de hoofdprijs, dus eigenlijk weten we het nog steeds niet.

nieuw project

Aangestoken door mijn vriendin ben ik ook begonnen met grannies haken. Ik ben om de camping begonnen, en ik moet zeggen het werkt aardig verslavend. Ook tijdens alle autoritjes van en naar ziekenhuizen en doktoren ben ik er bezig mee geweest en inmiddels heb ik er al ruim 30. Ik moet nu wel op zoek naar zwarte wol want daar ben ik bijna door heen. Ik denk dat ik er toch wel een dikke 100 nodig heb dus ik kan nog even door. Ik zal tzt het eindresultaat wel showen.

dinsdag 12 juli 2011

vakantie 2

We zitten nu voor een paar dagen thuis, er is erg slecht weer op komst en we hadden geen zin om in de regen op de camping te zitten. Alles wordt vies en klam, dus vandaar deze oplossing. Vermoedelijk vertrekken we vrijdag weer, en nu richting Frankrijk. Het gaat nog niet helemaal geweldig met mijn vader, maar echt veel kan ik toch niet doen op het ogenblik. Het is afwachten hoe het zich allemaal ontwikkeld. En we gaan ook niet helemaal naar het zuiden. Ik vind een dag rijden ver genoeg voor deze keer. Dus wordt vervolgd.

zondag 10 juli 2011

Vakantie

Sinds vorig weekend hebben we vakantie, maar van vakantie vieren is nog niet veel gekomen. Mijn vader is al een poos niet in orde en moest van de week opgenomen worden in het ziekenhuis in Sneek. Om het allemaal wat beter bereikbaar te houden staan we op een camping in Friesland, en we weten nu ook meteen weer waarom we nooit in Nederland camperen. Wat is dat een allemachtig koude bedoening. En weet je wel hoe lastig het is om te gaan douchen met al die kleren aan die dan uit moeten, je moet ze droog zien te houden en dan moet alles weer aan. Mijn hemel dat is heel wat anders als een jurkje en ondergoed.
Maar goed, we staan hier met een goede reden en we hopen dat het morgen weer droog is. En als het goed blijft gaan met mijn vader gaan we misschien nog wel richting het zuiden, hoewel ik net gezien heb dat het in Frankrijk ook geen geweldig weer is. Nou ja we zien het wel, en anders is naar huis gaan misschien nog wel een goede optie


zondag 3 juli 2011

FotoHier weer eens een foto, vandaag zijn we op Wieringen geweest, heel veel foto's gemaakt, maar die staan op mijn fotoblog. Je kunt gewoon even door klikken