maandag 26 maart 2012

Lente



Op mijn fotoblog staan nog meer foto's maar deze wil ik toch ook hier met jullie delen. Dit prachtige weer vraagt er om om op pad te gaan en dat heb ik dus ook gedaan. En wat hoort er meer bij de lente dan deze lammetjes?? Niks toch.

vrijdag 23 maart 2012

Scrappen


Volgens mij is dit de eerste ronde lay out die ik ooit gemaakt heb. En het is goed bevallen moet is zeggen. De bovenste is de schets en daar onder de uitwerking die ik er van gemaakt heb. Het papier is van Pink Paislee.

woensdag 21 maart 2012

Een week................................

In foto's, er is geen foto van iedere dag, maar ik kom een heel eind.
De sluizen bij Lelystad. Zondag 11 maart

Dit is twee dagen later, dinsdag 13 maart, ik sta te wachten bij de sluizen op de afsluitdijk.
Woensdag, lekker uitwaaien met Gerda en de honden op het strand
Donderdag de 16de, mijn gehaakte sjaal is af.
Foto's gemaakt voor het digitale archief van het Reddingmuseum. Je komt de meest bijzondere dingen tegen, zoals deze pentekening.
En dan is het weer zondag, en vandaag zijn we naar Amsterdam geweest om even bij het roeien op de Amstel te kijken. En zo is de week weer rond.

maandag 19 maart 2012

zaterdag 17 maart 2012

Haken

Kijk eens  er is weer een haakproject af. Een sjaal gehaakt met 7 kleuren Catania katoen. 5 blauwe tinten en twee tinten grijs. Hij is 0ng. 20 cm breed en 180 cm lang.
 Hier twee detail foto's dan kun je ook goed zien dat er een schulrand rondom gehaakt is.

vrijdag 16 maart 2012

Scrappen

Lay out met wat ouder papier en een nog oudere foto. De foto is gemaakt in de keukenhof in 2008. De tijd gaat ook zo snel voorbij.

woensdag 14 maart 2012

Scrappen



Een lay out voor een challenge, en die was gebruik een zwart wit foto. het papier is van prima en op de detail foto's zie je de samengestelde bloemen, en ik heb een zig zag randje geborduurd aan een kant..

vrijdag 9 maart 2012

Scrappen

Ja ik kan het nog hoor, eindelijk weer eens een lay out gemaakt. Op de foto de vuurtoren van Den Helder en het gebruikte papier is van Authentique. Maar voor meer bijzonderheden kun je op het blog van Simpel Scrappen kijken .

donderdag 8 maart 2012

woensdag 7 maart 2012

Het project

Hier een foto van mijn manden met wol, het zijn er twee op elkaar, maar dat zie je zo niet, en in het kleine mandje zitten allemaal al kant en klare vierkantjes. Ik ga dus niet snel, maar wel gestaag verder.

vrijdag 2 maart 2012

Haken


Kijk eens mijn sjaal is af, erg leuk om te doen, maar nu eerst weer verder met de granny's want ik heb inmiddels twee dekens in bestelling.

donderdag 1 maart 2012

Amsterdam




Ik ben even wat minder aan het scrappen, ik ben gewoon druk met andere dingen. Vooral in het fotograferen gaat op het ogenblik veel tijd in zitten. Ik ben nog steeds bezig met het waddenproject en we hebben eind maart ook een fotoexpositie waar veel voor gedaan moet worden.Maar er is natuurlijk ook tijd voor een dagje uit.
Vorige week ben ik met een vriendin een dag in Amsterdam op pad geweest. We zijn zowel in Noord als in Oost op bezoek geweest bij de mannen, kon ze even zien hoe die wonen. Altijd leuk met de pont en de metro mee. ook met de tram naar de Albert Cuyp geweest waar ik bolletjes katoen heb gekocht. Ze waren een euro per stuk dus die kon ik niet laten liggen. Ook wat lapjes vilt meegenomen die ik ga gebruiken bij de diverse projecten. Natuurlijk nog langs Posthumus, en dat is altijd zo slecht voor mijn portemonnee, maar wel prachtige stempels gekocht.

Dus ik ben er nog wel, maar even druk met andere dingen.

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...