donderdag 31 mei 2012

Scrappen

En hier is de tweede lay out die ik af gemaakt heb. Vandaag was het zulk vies weer dat ik lekker aan de scrap geweest ben. Vanmiddag moest ik eigenlijk met de Prins Hendrik mee als bemanning, maar door het slechte weer ging dat niet door, dus op tijd weer thuis, en heb ik lekker op mijn kamer gezeten.
Het papier wat ik gebruikt heb is van Pinkpaislee, de bloemen zijn van Prima, de stempel van Crafty indivuduals en de foto is gemaakt op de Amsterdam die achter het Scheepvaartmuseum ligt.

woensdag 30 mei 2012

Lente

Zo hier is de eerst lay out van de drie die nog klaar lagen om afgemaakt te worden. Ik weet eigenlijk niet of ik helemaal tevreden ben, ik vind hem een beetje kaal. Maar alles was ik nog geprobeerd heb toe te voegen voelde als te veel, dus ik heb er toch maar een simpele lay out van gemaakt.
De grote letters zijn gestanst met een nieuw alfabet van Tim Holtz, de aanschaf was een rib uit mijn lijf, maar ik ben er zo blij mee. Prachtig formaat letter, en deze stans gaat ook door chipboard heen, Nu de andere twee nog afmaken, maar daar hoop ik vanavond aan toe te komen.

dinsdag 29 mei 2012

De tuin.

Na een paar hele warme dagen is het vandaag een stuk koeler, en dus tijd om mijn blog bij te werken. ik ben ook nog druk aan het scrappen, maar er liggen drie lay outs half af. Dus ik moet eerst eens even wat af maken voor ik weer wat nieuws kan laten zien.
Maar hier is een collage van wat planten uit de tuin. Met dit mooie weer schieten de planten met recht uit de grond, nu nog een buitje en dan is het helemaal goed. Ik heb inmiddels een deel van de viooltjes vervangen voor zomer bloeiers, maar ook in de tuin zelf is al veel moois te zien.

dinsdag 22 mei 2012

Kaartjes



Zo weer drie kaartjes voor in de voorraad bak, na de verkoop van 16 kaartjes op de pluktuin moest ik weer wat aanvullen. En dit zijn ze geworden. Deze keer zonder ingekleurde stempel afdrukjes maar alleen met gewone stempelafdrukken en papier.

woensdag 16 mei 2012

expositie



We hebben een foto expositie in Fort Kijkduin hier in Den Helder. Het thema is, Den Helder kust de zee, dus er hangen diverse foto's met dit thema. Het is een prachtige locatie, en als je tijd hebt ga gewoon eens even kijken.

maandag 14 mei 2012

Scrappen


Weer een lay out gemaakt, de schets was de inspiratie, en de onderste is dat wat ik er van gemaakt heb. De gebruikte foto's heb ik in en bij het scheepvaart museum in Amsterdam gemaakt. Het is trouwens een lootje van 20x20 cm.

donderdag 10 mei 2012

Het project

Kijk eens, hij is af. Het is een deken van 180x120 cm geworden en is voor zoon en schoondochter. Ik hoop dat ze er blij mee zijn.
Nu op naar de volgende deken, die wordt met een bruine rand, verder ook gewoon alle kleurtjes ophaken die ik heb. De bruine wol moet ik nog wel halen, dus nu tijd voor een tussendoor projectje. Kussenhoesjes voor op de tuinbank, en nu maar hopen dat we die ook nog eens nodig hebben de komende tijd. Want tot nu toe is het weer gewoon niks. Dus we zitten ook nog steeds niet buiten.

maandag 7 mei 2012

actie foto's



Deze foto's kreeg ik nog toegestuurd. Ze zijn van onze trip met de Hoge school Leeuwarden van twee weken geleden. Een van onze mensen uit het museum stond toen, stom toevallig, bij het havenhoofd van Oudeschild en heeft deze foto's van de Prins hendrik gemaakt. Hier kun je goed zien dat er een aardige zee stond. Op de onderste foto  verlaten we de haven weer op weg naar Den Helder. Dolf en ik zijn aan boord bezig met trossen rollen en de boel opruimen.

woensdag 2 mei 2012

Scrappen

Jullie hadden nog een lay out van me te goed. Vorige maand al gemaakt, maar omdat hij voor een secretscraplift was kon ik hem nog niet laten zien. Maar alle lootjes zijn nu ingeleverd, dus toch nog
maar even hier showen.

dinsdag 1 mei 2012

Tulpen

Op dit blog een foto waar ik mee heb zitten spelen, voor meer "echte"tulpenfoto's moet je even op mijn fotoblog kijken,

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...