woensdag 8 augustus 2012

Olympische spelen 4











Vandaag de laatste dag voor ons dat we naar de olympische spelen gaan. En we hebben geluk, we hebben de halve finale dames hockey, en Nederland speeld. De hockey arena is op het oplympische park, dus dat hebben we nu ook gezien. en ik kan niet anders zeggen dat het allemaal heel indrukwekkend was. Het is allemaal zo groot, en zo verschrikkelijk veel mensen. Je weet niet wat je ziet.
We zaten bij de wedstrijd helaas achter een hek, dat was voor het fotograferen niet zo leuk, maar voor het kijken zelf maakte het niet veel uit. We hadden een prima zicht op de wedstrijd. En was was het spannend. Na de gewone speeltijd was het 2-2 dus hadden we een verlenging. Daarin werd er niet gescoord dus werder er een shootuit gespeeld, en wat hadden we een goede keeper, mede dankzij haar goede reddingen staat Nederland in de finale.
Het was een superspannende wedstrijd om te zien en dankzij de vele oranje fans op de tribunes ging het dak eraf. Geweldig.

zondag 5 augustus 2012

Olympische spelen 3






Vandaag was het roeien aan de beurt. Gister zijn we al naar vrienden van jan en Val gegaan en hebben daar gelogeerd omdat we al vroeg op de roeibaan moesten zijn. Het was lastig om op de plek van bestemming te komen. Er was geen parkeerplaats in de buurt, en het was niet goed aangegeven allemaal. We waren dan ook te laat voor de eerste wedstrijden. Gelukkig hebben we nog wel veel wel kunnen zien. Het weer was zoals alle dagen zeer wisselvallig, zo stond je in je T-shirt en later in regenjas onder een paraplu.

zaterdag 4 augustus 2012

Londen



De Cutty Sark

Langs de Theems
                                      







Op het station
Als je zoveel dagen in Londen bent dan loop je natuurlijk ook veel door de stad. En na het eventing zijn we door Greenwich gelopen. Wat een leuk stadje is dat zeg. Het ligt aan de Theems,en water trekt altijd, geweldig om langs te lopen en te kijken. Op het water is immers altijd wat te zien. De Oosterschelde kwam binnen, dat is een nederlands schip wat als gastschip voor bedrijven in Londen ligt. Leuk hoor, zo'n nederlands schip binnen te zien komen.
We waren erg toe aan een kop koffie, met wat lekkrs, dus vandaar mijn muffin op de foto. was even een hoogtepuntje op deze overvolle dag. We hebben een druk programma, het is vermoeiend, maar het is vooral geweldig om mee te maken. Op naar dag drie!!!

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...