zondag 30 september 2012

Varen

We zijn bijna in de haven van Oudeschild op Texel. Vandaag waren we weer eens met meerder boten van het museum onderweg, deze keer met een gezeldschap naar texel. Heel veel wind en vooral op de terugweg spookte het enorm, maar het was weer een super leuke dag.

woensdag 26 september 2012

Kaartjes


Nog twee kaarten gemaakt met de cardkit van simpel-scrappen. Ik ben weer helemaal in de mood om te knutselen. Er ligt ook nog een lay out waar ik mee bezig ben, en door weer meer op mijn blog te plaatsen merk ik ook dat er weer meer bezoekers komen. Ik nader inmiddels de 45.000 bezoekers, en dat is toch wel bijzonder hoor, zoveel mensen die zo af en toe een kijkje komen nemen op mijn blog. Ook zag ik dat ik er weer een nieuwe volger bij heb. Eigenlijk moet ik maar weer eens een weggeefje doen. Ik ga eens even denken wta ik zal doen en waarom. Ik kom er later op terug.

dinsdag 25 september 2012

Wandeling







Vandaag was het weer tijd voor onze wekelijkse wandeling. Deze keer zijn we vanaf Petten over het strand naar St. Maartenszee gelopen en daar vandaan door de duinen en door het bos weer terug naar Petten. En dan kom je dit dus allemaal tegen.

maandag 24 september 2012

Kerstkaartjes




Twee kerstkaarten gemaakt met de Cardkit van Simpel Scrappen. Voor verdere bijzonderheden moet je even op het blog van Simpel Scrappen kijken.

zondag 23 september 2012

woensdag 19 september 2012

Scrappen







Bij Simpel Scrappen kun je dit labelboekje laten stanzen. Dit gaat het mooist met stevig dubbelzijdig papier. Ik heb het papier van Authentique gebruikt. Mooi stoer papier wat ik goed bij mijn "vaar"foto's vond passen.

dinsdag 18 september 2012

foto

Even een snel blogje om te laten weten dat ik er nog ben, maar nog steeds niets creatiefs heb om te laten zien. Deze foto is vandaag gemaakt in de duinen bij Schoorl. Mooi hé!!

zaterdag 15 september 2012

Wandelen




We zijn weer aan de wandel. Samen met mijn vriendin en haar honden proberen we weer een keer per week een lange wandeling te maken. Ik merk wel dat mijn konditie wat te wensen overlaat, en we bouwen het rustig op. En fijn is het zeker, zo'n lange wandeling in de duinen en bossen bij Hargen. Op naar de volgende wandeling, en misschien zie ik dan wel de eerste paddestoelen van dit jaar.

dinsdag 11 september 2012

van alles wat

We zijn een dikke week terug van vakantie, en we zijn al weer helemaal ingeslingerd. Met andere woorden, het is gewoonweg al weer druk.
Ik begon vorige week maandag met een bezoek aan de KNO arts, en de 17de moet ik voor een CT scan. ben je ook meteen lekker bezig. (niet dus)

Het varen is ook weer begonnen voor me, mijn vaste twee middagen in de week vaar ik weer. en afgelopen zaterdag ben ik de hele dag meegeweest met de Javazee. We waren escorteschip bij een zeilwedstrijd van de KMJC. het was prachtig mooi weer dus het was geen straf een hele dag op het water. Ik heb veel geleerd, en heel veel zelf gevaren. Onder bruggen door, en zelf de sluis in en uit gevaren. Valt nog niet allemaal mee, maar het ging goed.

Vandaag ben ik even bij mijn vader geweest, nou ja even, je bent in ieder geval al drie uur in de auto kwijt, dus je gaat nooit even. Dus jullie zien dat de vaart er weer aardig in zit.

Maar ik heb ook nog wat gemaakt, en wel een kaartje. de foto is niet heel goed zag ik, maar het moet maar.
en kijk, deze sjaal is nu echt af.
En tot slot een foto gemaakt vanaf de Javazee.

woensdag 5 september 2012

Haken

Zo, ik zal weer eens wat aandacht aan mijn blog besteden. Ik ken mezelf, als ik het nu niet oppak wordt het voor verlopig niks, dus hier gaan we, zullen we maar zeggen.

In ieder geval kan ik wat gehaakte spulletjes laten zien.
Dit is een tas, gemaakt naar een idee van Lucy op Attic 24. Ik had het patroon niet bij me in de vakantie dus het is zo ongeveer geworden. Er moet nog een voering in, maar ik moet eerst even een leuk, beetje stevig stofje halen.
Ook heb ik twee sjaals gehaakt, met een was ik al bezig en die is nu af, en de andere is bijna klaar, nog een laatste rand en draadjes afhechten.


En wat hebben we dan nog meer, allerlei losse granny squares, ik doe mee aan een swap met een haakgroep op faceboek, en daar ben ik ook maar mee begonnen. Leuk patroontje en het schiet altijd zo lekker op granny's. Ik moet nog nakijken hoeveel ik er precies nodig heb, maar volgens mij ben ik al een heel eind.
Zo dat is in ieder geval weer even een berichtje van mij, en er komt meer aan hoor, want ik ben ook al aan het kaartjes maken geslagen. Het kriebelde toch wel na 5 weken niet gefreubeld te hebben.

zondag 2 september 2012

hoi

Hallo allemaal,

Ik ben er nog hoor, of moet ik zeggen weer. We zijn vrijdag terug gekomen van vakantie uit Frankrijk en ik moet nog even mijn draai vinden. Eerst ben je druk met alle kampeerzooi opruimen en boodschappen doen. En nu heb ik nog even geen zin om te bloggen.
Ik heb wel heel veel gehaakt in Frankrijk, dus heb wel het een en ander te laten zien. Ik ga zo snel mogelijk foto's maken om jullie weer wat te laten zien. Voor nu, fijne zondag en tot later.

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...