achtergrond

zondag 28 oktober 2012

vrijdag 26 oktober 2012

Paddestoelen
Heel veel paddestoelen, foto's gemaakt in het natuurgbied het Zwanewater bij Callantsoog afgelopen woensdag.

dinsdag 23 oktober 2012

Scrappen

Ik ben weer lekker aan de scrap geweest tussen de bedrijven door. We zijn afgelopen zaterdag nog even bij mijn vader en broer geweest, en dan zeg ik wel even, we zitten er wel drie uur voor in de auto. Maar ach dat hoort er nou eenmaal bij.
Zondag hebben we de vloer weer in de olie gezet, een hele klus maar het ziet er weer prachtig uit, dus het was de moeite waard.

Maar oh ja, scrappen. Ik heb hier wat foto's voor jullie.
alleereerst een paar nieuwe spulletjes die vandaag gebracht werden. Twee nieuwe stanzen van Tim Holtz, de sneeuwvlokken, ik ben al even aan het prutsen geweest en het ziet er echt gaaf uit. Ik zal snel het resultaat laten zien.
Ook nog een lijmpen en een papierblokje van Basic grey.

En dan als tweede een winterkaartje, ook met een nieuwe stans. En die heb ik hier gekocht. Elly heeft een ienieminie winkeltje in de bloemenzaak van haar zussen, maar ze heeft hele leuke spulletjes dus best de moeite waard om zo af en toe even heen te rijden. Maar mocht je niet in de buurt wonen ze heeft natuurlijk ook een webwinkel.

En dan het project waar ik het vorige keer over had. Bij Elly op haar blog had ik een poosje geleden deze mdf kerstballen gezien, en nou ben ik helemaal niet zo van het pimpen, maar dit vond ik toch wel erg leuk. Het papier heb ik ook bij haar gekocht en is van Maja Design. de rest komt allemaal uit mijn eigen voorraad, en ook heb ik weer stanzen van Tim Holtz gebruikt.

vrijdag 19 oktober 2012

scrappen enzo.................

En dan opeens zijn we al weer bijna een week verder sinds mijn laatste berichtje. De tijd vliegt. Het wordt hier gelukkig wel iets rustiger qua werken, het museum is met zijn laatste maand bezig. Na 4 november zijn we alleen de vakanties en de zondagen nog open tot 1 april. Dat wil niet zeggen dat er niets meer te doen is hoor, maar dan kan ik beter mijn eigen tijd indelen want het maakt niet uit of er op maandag of dinsdag gesopt wordt of dat er die dag foto gemaakt moeten worden. ook wel weer lekker hoor, meer rust.
En dan hebben we ook de tijd op geopereerd te worden, een datum heb ik nog niet maar dat zal wel ergens in november worden. En we gaan verbouwen dus daar kan ik dan ook mee meehelpen, een verfkwast hanteren lukt me wel.

en kunnen jullie wat zon deze kant opsturen want het regent hier al echt de hele week, en begin het nu wel zat te worden.


 Hier nog een lay out met wat zomerse foto's, hij past bij de vorige Londen lay out. Dus ik heb ook weer een een spread gemaakt, en dat was echt heel lang geleden.
En dit is een sneakje van een project waar ik mee bezig ben, duidelijk iets voor de kerst, maar voor het eindresultaat moeten jullie nog heel even geduld hebben.

zaterdag 13 oktober 2012

Scrappen

Lay out gemakt voor een secret scrap lift op het SA forum. Hij lijkt helemaal niet meer op het origineel, en dat is altijd zo leuk om terug te zien. Ik was deze keer de laatste in de rij, en iedereen heeft er zijn ding mee gedaan en zo is deze lay out dus geworden zoals hij nu is.
Papier is portobello road van papermania gekocht bij de boekenvoordeel.

donderdag 11 oktober 2012

KaartenDrie dezelfde en toch heel verschillende kerstkaarten. Door steeds ander papier te gebruiken krijg je toch een heel andere kaart.

woensdag 10 oktober 2012

rood met witte stippen
Foto's gemaakt tijdens onze wekelijkse wandeling in Hargen. Er stonden deze keer heel veel paddestoelen, en ook veel verschillende soorten, maar deze vliegenzwammen blijven toch wel favoriet.

maandag 8 oktober 2012

forumdag

Afgelopen zaterdag ben ik naar de SA forumdag in Zeist geweest. Voor mij een hele reis per OV maar gelukkig wilde Diana mij wel in Utrecht ophalen, dat scheelde in ieder geval een busrit.
De reis naar utrecht verliep vlot, je stapt hier in en daar weer uit dus dat was simpel. De autorit ging met wat horten en stoten, in Zeist waren veel wegen afgesloten zonder dat ze daar melding van maakten of een alternatief boden. Gelukkig wist Diana de weg een beetje en zijn we goed op de plek van bestemming gekomen. Het was weer een super leuke dag, veel mensen gesproken maar ook heel veel niet, dat hou je toch op dit soort dagen. Maar leuke was het zeker, en op naar de volgende zullen we maar zeggen.
De groepsfoto

Een impressie van een leuke dag met 42 dames in een zaal, wat een gekakel :-)


En mijn uitwerking van de make en take.

dinsdag 2 oktober 2012

Scrappen

Lay out gemaakt met papier van kaisercraft, de foto is genomen in Engeland afgelopen augustus. En voor alle verdere bijzonderheden kun je op het blog van simpel-scrappen kijken.