donderdag 29 november 2012

winnaar weggevertje



En dat is geworden.............................................JOLANDA

Jolanda wil je mij je adres gegevens doorgeven, mijn e-mail adres staat in de zijbalk, maar het mag ook met een pb tje via het SA-forum. Dan komt de enveloppe zo snel mogelijk naar je toe.

DCL#165

Ook deze week een kaartje voor DCL gemaakt. Je moest een bracket gebruiken. Ik vond het een lastige opdracht, en het het uiteindelijk in het papier gedaan. Het gebruike papier is oud winter papier van BoBunny. Ik ben nog steeds bezig resten op te maken.

maandag 26 november 2012

kaartjes

Afgelopen weeekend heb ik meegedaan met een online scrapweekend op het scrap-o-theek forum. Twee dagen vol opdrachten en inspiratie om kerstkaarten te maken.
Ik heb er uiteindelijk 6 gemaakt, maar er waren veel meer opdrachten dan die zes, Maar dat is wat ik gehaald heb. Zoals altijd was het weer erg gezellig en leuk om te zien hoe iedereen toch weer heel erg op haar manier een opdracht uitwerkt. Er waren veel verrassende resultaten.

Hier mijn kaarten





zaterdag 24 november 2012

top 3

Oh wauw, ik sta zomaar in de top drie met mijn kaartje voor DCL#164. Er waren zoveel inzendingen dat ik hier echt niet op gerekend had. hartstikke leuk!!!

donderdag 22 november 2012

DCL#164

Deze keer was de uitdaging op het DCL blog, maak een kerstkaart maar gebruik geen kerts/winterpapier. Natuurlijk had ik eerst weer niet goed gelezen en had ik een kaartje met winterpapier gemaakt. maar alla, ik las het gelukkig nog een keer over en zag toen dat dat ook niet de bedoeling was. Dus dit is het uiteindelijk geworden. papier is van BG en de kerstbal stempels van papermania.
En ik zag nu net met het uploaden bij DCL dat ik nummer 50 ben, dus dat zal wel helemaal niks worden. Maar ik heb er in ieder geval weer een leuk kerstkaartje bij.

Inmiddels ben ik ook voor controle bij de KNO arts geweest, op zich was hij tevreden maar helemaal goed is het niet, dus zalf en nog meer zooi gekregen en over 10 dagen terugkomen.
En, het kwam toevallig zo uit, ook vanmiddag naar het bevolkingsonderzoek borstkanker, ofwel de borstenbus. Niet fijn, dat pletten, maar het is voor een goed doel. De uitslag moet er binnen twee weken zijn, maar ik weet dat je eigenlijk heel snel bericht krijgt als er iets aan de hand is, maar daar ga ik even niet van uit.

dinsdag 20 november 2012

van alles wat

En dat is het ook dit blogje, van alles wat. Allereerst laat ik eindelijk een foto zien van mijn weggeefje, al een hele poos terug beloofd, maar het kwam er maar niet van. Op de foto staat nog niet alles, ik ben spulletjes aan het verzamelen.
En waarom ik dit kerstkitje wegeef, nou zomaar, ik heb inmiddels 80 volgers en meer dan 45.000 hits, dus het is wel tijd voor een candy. wat moet je doen, nou heel weinig, laat een berichtje achter en dan trek ik over een dag of 10 een winnaar, simpel toch???
Wat is er al te zien, kertspapier, wat blanco kaarten, stansjes, lint, rub ons, en er komen nog wat spulletjes bij. Maar omdat fotograferen even niet zo makkelijk gaat laat ik het hier even bij.

Het fotograferen van dingen op de grond zoals ik hier gedaan heb is even vervelend omdat ik vorige week aan mijn neus geopereerd ben. Ik had een vergroeing in mijn neus die me al maanden niet lekker zat, en daar ben ik aan geholpen. De operatie is me al met al niet tegengevallen Alleen het herstel gaat langzaam, maar ik zal ook gewoon wel weer te ongeduldig zijn.Een van de dingen is dat er geen druk op mijn hoofd mag komen, dus ik mag bv niet bukken of zwaar tillen, en dat is af en toe best wel lastig.

En dan zijn we ook aan het verbouwen geslagen. We gaan van twee slaapkamers een maken, dus er is een muur weggehaald, nu eerst alle behang er af halen, schilderen en opnieuw behangen, een nieuwe vloer, enz enz. Ook komen er nieuwe radiatoren en kasten, en als dan alles af is wordt dit onze slaapkamer.We zijn de komende tijd nog wel druk.
Dus Bart, je oude kamer is n u definitief verleden tijd :)

Zo tussen de bedrijven door probeer ik ook nog wat te scrappen. Ik heb al wat kaartjes laten zien, en ook heb ik met een schets die op het scrap-o-theek forum stond een lay out gemaakt. Weer met oud papier, deze keer van Bo Bunny.
De foto die ik gebruikt heb is afgelopen zomer in Norfolk, Engeland gemaakt.

Zo jullie zijn weer helemaal bij, en omdat ik weer even werkloos ben heb ik ook weer meer tijd om aan mijn blog te besteden. Het museum is in de winter alleen de vakanties en zondagen geopend, dus het is een rustige periode. En ik moet zeggen dat is ook wel weer prettig.

zondag 18 november 2012

Kaartjes




Twee kaartjes gemaakt naar aanleiding van een uitdaging op het scrap-o-theek forum. De bovenste afbeelding is steeds de inspiratiebron en de onderste zijn mijn maaksels. het papier is van crate, al een wat oudere lijn, maar zo maak ik ook mijn papier voorraad een beetje kleiner.

dinsdag 13 november 2012

DCL#163


Deze week heb ik weer eens mee gedaan met de challenge op het DCL blog. Er was deze week een schets, en dit is wat ik er van gemaakt heb. de foto is niet zo heel goed, maar het was vandaag lastig weer om te fotografren, dus het moet maar zo.

maandag 12 november 2012

Kaartje

Nogmaals een kaartje met de schaatsen van MD, ik vind hem nog steeds zo leuk. Papier is van MD en van BG, gewoon door elkaar gebruikt.

zaterdag 10 november 2012

kaartjes


Vandaag twee kaarten gemaakt met restjes papier. Bij de bovenste kaart heb ik wat restjes van Basic grey gebruikt en de onderste kaart is gemaakt met papier van my little yellow bicycle.
De gebruikte stempels zijn van artemio, ik heb de stempels gewoon over elkaar heen gestempeld. eerst de onderste stempel in een lichte kleur en daaroverheen een stempel in een tintje donkerder. Ze gaan weer in de kaartenbak en zullen weldra vast wel van pas komen.

zondag 4 november 2012

Scrappen


Deze keer weer eens iets heel anders. Een melkpakje gemaakt van kerstpapier. Niet direct met een doel, maar ik wilde het een en ander uitproberen en dit is het geworden. Misschien is het volgende maand wel heel handig om een klein cadeautje in te stoppen. Het papier is van Maja design en de hangende sneeuwvlokken zijn gemaakt met mijn nieuwe Tim Holtz stanzen.

vrijdag 2 november 2012

Scrappen


Deze week ook eindelijk deze lay out afgemaakt, hij lag al een tijdje als basis klaar maar er moest nog wat "leuks"bij. En dat was nog best lastig. Uiteindelijk zijn het allerlei spulletjes uit mijn voorraad geworden. Een mooie gestempelde tag die ik een keer gekregen heb, een maandkaartje, een gestanst vogelkooitje, tickets die ik ooit ergens meegenomen had. De hoekstempel is ook een oudje uit mijn voorraad, een foamstempel van Making Memories (denk ik) gestempeld met inkt. De titel is gestanst met de grote alfabet stans van Tim Holtz. Nog steeds een van mijn favorieten.En uiteindelijk is het helemaal naar mijn zin geworden. Soms moet je er gewoon even op broeden. Het papier is van Authentique.

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...