dinsdag 23 april 2013

Haken

 Leuke gehaakte bloemetjes. Ik heb nog geen idee wat ik er mee ga doen, maar ze waren zo leuk om te maken, dat ik slecht kon stoppen. Ik heb er dus een hele boel. Wil je er een paar, mailen of een berichtje achter laten mag altijd. En dan stuur ik er een paar op.

En dit is mijn Koninginnedag broche. ik moet werken die dag en dan vond ik het wel leuk om hem op te hebben.

En tot slot een gehaakte driehoekige sjaal. Het patroon bestaat uit losse vierkanten die in de laatste toer aan elkaar gehaakt worden, Het was een leuk patroon om te haken.En ik ben ook nog bezig met het zelfde patroon, maar dan in effen blauw.

zaterdag 20 april 2013

hoi

Ik ben er nog hoor. Maar ben even heel druk met andere dingen geweest. En dan vooral met het leren van de stof voor het marifonie examen. Ik ben echt twee weken lang alle dagen aan de gang geweest, en nu is het klaar. Ik heb gister examen gedaan, en als het goed is ben ik geslaagd. Het is onofficieel nagekeken en dat was in orde, nu moet het nog officieel gedaan worden en de uitslag duurt een maand, dus voor het officiele papiertje moet ik nog even geduld hebben.

Nu kan ik aan de gang met andere dingen waaronder een presentatie van mijn foto's van de cursus straatfotografie. Ik ben vorige week zaterdag naar Amsterdam geweest met de groep om foto's te maken, en ik moet zeggen dat er mooie tussen zitten. Nu nog bewerken en op thema zetten.

en ook wil ik weer aan de knutsel, ik word altijd wat ongedurig als er geen tijd is voor freubelen, en ook daar ga ik weer lekker mee aan de gang.

Hier alvast twee foto's in het thema straatfotografie, en het thema was vervoer.


zondag 7 april 2013

Scrappen

Hier weer eens een lay out. Hij is gemaakt nav een secret scrap lift op het SA forum. Het papier is (stok)oud papier van BG, en de foto is gemaakt afgelopen februari in Amsterdam. Het hekje is van Joy crafts en de fiets van MD. De grote letters gestanst met een alfabet van QK en de kleine letters zijn van een sizzix alfabet.

zaterdag 6 april 2013

donderdag 4 april 2013

ach ja,

er is hier nog steeds niet veel te beleven. Inmiddels ben ik 6 dagen ziek en hoewel ik wel opknap ben ik nog niet erg fit. Ik rommel wat door het huis en verder gebeurd er niet veel. Eigenlijk moet ik hard aan de studie want over twee weken moet ik examen marifonie doen, maar mijn hoofd wil echt niks begrijpen op het ogenblik, dus ook hierin nog maar even geduld. Volgende week maar extra hard aan de gang.

Gister lag er een enveloppe op de mat met drie geruilde ATC tjes. heb ik toch nog wat op te laten zien.

De bovenste serie heb ik gekregen en de onderste heb ik zelf gemaakt. het thema was deze keer Tim Holtz. Je moest dus een van zijn producten gebruiken. Ik heb de wekkerstans en stempels gebruikt.

en dan nog een paar foto's om vrolijk van te worden want hoewel we de laatste dagen mooi zonnig weer hadden, is het nu weer dik bewolkt. Dus hier toch even een vleugje lente, TULPEN!!!!!!



oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...