woensdag 29 mei 2013

bloemen




Op de valreep ben ik vorige week toch nog even naar de floratuin geweest. Net voor de tulpen uitgebloeid waren toch nog op een zonnig moment wat foto's gemaakt. Wat een prutweer is het toch steeds. Maar goed, geen heel bijzondere foto's maar toch nog een beetje lente op mijn blog.

Deck of Me



En er zijn er weer twee af, nog een en dan ben ik weer helemaal bij.

donderdag 23 mei 2013

Amsterdam




Afgelopen dinsdag was ik in Amsterdam om samen met Bart te winkelen. Het was regenachtig en qua weer niet veel aan, maar we hebben een gezellige dag gehad en we zijn goed geslaagd voor wat nieuwe kleren.
En na het shoppen zijn we in het paleis op de Dam geweest. Nou was ik daar nog niet eerder binnen geweest en ik moet zeggen dat ik het heel bijzonder vond. Wat een enorm gebouw is het zeg. En wat het natuurlijk extra bijzonder maakte is dat we in de kamers zijn geweest waar de troonswisseling heeft plaatsgevonden. Toch een apart gevoel om zo dicht bij dat balkon te staan, en in de gangen te lopen waarvan je weet dat ze daar hebben rondgelopen. En stiekem zagen we in gedachten de prinsesjes met skates door de gangen rollen, ruimte zat.





maandag 20 mei 2013

Deck of Me






En hier dan een inhaalslag voor mijn deck of me 2013. Ik liep al weer 4 weken achter, en heb er nu drie gemaakt, dus ik loop in.

zondag 19 mei 2013

dagelijkse dingen

En voor je het weet ben je zo weer een dikke week verder. Een week met leuke en minder leuke dingen, maar dat is normaal toch?? We zijn bv naar Joe Cocker geweest in de HMH en we hebben er van genoten. Natuurlijk is hij niet meer heel goed bij stem, maar door de band, de achtergrond zangeressen en het hele sfeertje vond ik het zeer de moeite waard.

Ik ben met mijn vader naar de cardioloog geweest, en we mogen weer een jaar weg blijven. Ook goed nieuws.Natuurlijk is mijn vader inmiddels 84 en dus is het afwachten hoe het allemaal gaat de komende tijd, maar voor nu is het gewoon goed nieuws dat het allemaal stabiel is.

Ook nog een zorggesprek gehad voor mijn broer. En ook daar gaat het allemaal goed. Natuurlijk zijn er altijd kleine dingen maar gelukkig geen grote problemen. Dus ook dat hebben we weer voor gehad voor een jaar. Hij weet nu ook dat we voor zijn verjaardag een weekend naar de Efteling  gaan, en hij heeft er zin in. En wij ook.

Ook ben ik nog druk bezig in het museum, afgelopen donderdag zijn we naar Texel geweest. En wat was het nat zeg. Het weer is nog steeds niet echt goed. Maar zelfs bij slecht weer vind ik het leuk, dus regenpak aan, en gaan maar.

natuurlijk heb ik ook nog wel wat geknutseld, niet heel veel bijzonders. Een tag en twee atc tjes voor een flickr groep waar ik lid van ben.



vrijdag 10 mei 2013

Kaartjes




En hier nog twee kaartjes. Afgelopen  dinsdag was ik op de fiets naar Anna Paulowna om even in Elly's winkeltje te struinen. Ik heb er de mannen stempels gekocht van de vorige kaart (daar ging ik voor)maar kwam natuurlijk nog meer leuks tegen. Deze twee kaarten zijn gemaakt met stansen en stempels van Sizzix. Volgens mij zijn deze twee setjes niet heel recent maar voor mij wel nieuw. En wat zijn ze leuk. Je hebt er echt veel mogelijk heden mee. De vlaggetjes laten zich natuurlijk ook heel goed op een lay out gebruiken.

en over lay out gesproken, die heb ik ook nog een gemaakt, maar helaas mag ik die nog niet laten zien. Hij is voor een secret scraplift op het SA forum, en we wachten natuurlijk met showen tot iedereen aan de beurt is geweest. Maar hier alvast wel een sneakje.

donderdag 9 mei 2013

Kaartje

Kaartje gemaakt voor de kaartenchallenge van mei op het SA forum.
Je moest/mocht alleen zwart-wit en grijs gebruiken. En dat was veel lastiger als dat ik gedacht had. Maar dit is het dan geworden. het papier is van 7 gypsies en de stempels zijn van Marianne design.

donderdag 2 mei 2013

Scrappen

Lay out met en al wat oudere foto en oud papier van BG. Ik keek laatst in mijn papierstapel en kwam al dit Basic grey papier tegen. En het blijft toch wel heel erg mooi papier om mee te werken. Bloemetjes gemaakt met stans van TH en de tak is een stans van sizzix. Stempel is van unity stamps

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...