vrijdag 30 augustus 2013

Jarig

En weer hebben we een jarige, Koen van harte gefeliciteerd met je 24ste verjaardag!!!!!!

donderdag 29 augustus 2013

Scrappen





Lay out gemaakt met papier van basic grey. De foto is gemaakt in de Efteling begin juni en laat K en I in de zweefmolen zien.

woensdag 28 augustus 2013

Haken


 Een project dat af is, gemaakt met granny's van een swap (ruil)

En een nieuw project, een deken van bloemetjes. Zal wel een jaren project worden :)

dinsdag 27 augustus 2013

woensdag 21 augustus 2013

Blanckendaellpark










Ik heb gister mijn gerepareerde camera opgehaald. En vandaag had ik tijd om hem eens uitgebreid te testen. Ik ben naar dit park geweest, het Blanckendaellpark in Tuitjehorn. Dat is ongeveer 30 minuten rijden hier vandaan. Het is een kleine dierentuin, maar erg leuk om door heen te lopen. Wel is het altijd jammer dat je in iedere dierentuin met hekken en glazen ramen zit waar je door heen moet fotograferen. Maar er zijn gelukkig genoeg foto's gelukt. En ja mijn camera doet het weer goed, en ik ben zo blij dat ik hem weer terug heb.

en op mijn fotoblog staat nog een serie foto's van deze foto sessie.


maandag 19 augustus 2013

Jarig

En dan wordt de oudste zoon vandaag al weer 28 jaar.
Bart van harte gefeliciteerd!!!

zondag 18 augustus 2013

waterweken





Afgelopen weken
was het museum aanwezig bij de westfriese waterweken in verschillende plaatsen in hier Noord Holland. Ik ben mee geweest naar Medemblik, waar deze foto's ook gemaakt zijn. Het was erg leuk om een keer zo'n evenement mee te maken. Het was druk en erg gezellig. 's Avonds gingen we weer naar huis en lieten we de boten liggen. Die hebben we later opgehaald, want Hoorn, waar we eigenlijk ook nog naar toe zouden gaan, gaat voor ons niet door.





donderdag 15 augustus 2013

Scrappen

Een lay out met foto's van Ilse samen met Hans. Enorm veel lol hadden ze hier bij de bedriegertjes in de Efteling. Papier is van Basic Grey.

dinsdag 13 augustus 2013

Scrappen

Hier weer eens een lootje met een foto waar ik zelf op sta. Ik zit op de boot van het KNRM station in Huizen.
Het papier is van Maja design en verder heb ik stempels en tape gebruikt.

vrijdag 9 augustus 2013

Scrappen

Lay out gemaakt voor een wedstrijd op het SA forum. het papier is een oudje van BG, de stans van Tim Holtz en ook het alfabet dat ik gebruikt heb is van Tim Holtz

donderdag 8 augustus 2013

Haken



Tussen de bedrijven door wordt er ook nog gehaakt. Deze omslagdoek had ik al voor de vakantie af, maar nog niet laten zien. Het garen is Scheepjeswol batic soft.

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...