zaterdag 22 februari 2014

van alles wat

Ik ben nog steeds met van alles bezig, soms wel eens wat te veel, want zo komt er niets af.
Vandaag heb ik eerst mijn kamer maar eens uitgemest en dan kom je ook weer van alles tegen. Nu eerst de dingen afmaken waar ik mee bezig ben en dan mag ik weer met wat anders beginnen.
Dus veel heb ik niet om te laten zien. Het is een soort werk in uitvoering hier.
Maar natuurlijk heb ik nog wel wat hoor. Kijk eens wat een mooie bos bloemen ik vorige week kreeg, echt een beetje lente in huis.

En dan hier mijn haak project van dit jaar. Het is voor de CAL, en dat betekend Crocket along. We zijn met heel veel mensen bezig met deze deken. Ieder op zijn eigen manier met zijn eigen kleuren. We krijgen iedere vrijdag een aantal toeren en zo zie je de deken wekelijks een stukje groeien. We hebben er inmiddels 8 weken opzitten, maar op deze foto ben ik t/m week 7 gevorderd.


En dan tot slot weer een mixed media pagina voor de RR op de Craftorij.

En dan nu weer verder met al die half af projecten, ik hoop dat ik jullie snel weer wat kan laten zien.

dinsdag 18 februari 2014

vrijdag 14 februari 2014

Scrappen

Lay out gemaakt voor een secret scraplift.  Het papier is van 7 gypsies. Verder wat knoopjes maar door het drukke papier heb ik niet veel andere dingen gebruikt.


woensdag 12 februari 2014

Van alles wat

Zijn jullie dit weer ook zo zat, regen regen en nog eens regen. Tenminste hier aan de kust in ieder geval wel. Ik vind de winter al niet zo leuk, maar met dit weer is het echt helemaal niks. Blah. Maar hier een paar dingen waar ik wel heel vrolijk van wordt. Vorige week had ik bij de Xenos een grote letterbak gekocht voor mijn houten stempels, en gister heb ik er een bij gehaald zodat ook de Penny Black stempels mooi zichtbaar staan uitgestald. Ik ben er heel erg blij mee.




En wat dacht je van deze rode laarzen, hier wordt je toch gewoon heel vrolijk van, of je moet niet van rood houden, maar bij mij tovert het iedere keer weer een glimlach op mijn gezicht.
En als het buiten dan helemaal geen fijn weer is, is het wel prima knutsel weer. En hier een paar kaartjes die ik de laatste dagen heb gemaakt. Leuke lente kaarten, met wat oudere stempels maar ook hele nieuwe. Zo leuk om te doen, tulpen en narcissen, we halen de lente al een beetje in huis. En zo heb ik al wat kaartjes voor als de pluktuin tzt weer open gaat.


Papier is van Basic Grey,  van de stempels weet ik geen merk, en ze zijn gemaakt met de indigoblu flakes.


 Ook dit kaartje is gemaakt met papier van BG, de stempel is van chocolate Baroque en de blaadjes zijn gemaakt met een lange stans van Tim Holtz.
Gisteravond hadden we op de fotoclub een doe avond, hoewel ik het heel moeilijk vond zijn er gelukkig wel een aantal foto's gelukt. Ik moet de meeste nog bewerken, maar hier is er alvast een.



vrijdag 7 februari 2014

Kaartje


Een kaart gemaakt met mijn nieuwe stempels. De achtergrond is gestempeld met verschillende kleuren inkt. En de krokusjes zijn ingekleurd met derwent potloden,en gemat op twee bijpassende kleuren, een lintje maakt het kaartje af.

donderdag 6 februari 2014

Op stap


Afgelopen zaterdag waren we een dag naar Amsterdam. Er was een expositie over de Titanic en daar zijn we heen geweest. Vanuit het museum (KNRM) was er een actie en waren er helden dagen. Als je voor de KNRM werkt mocht je voor niks naar binnen. En daar hebben we dus gebruik van gemaakt. Met Bart zijn autootje naar het station(Bart heeft een weekend onze auto mee) en daar op de trein. Met de tram naar de zuidas waar we wel even moesten zoeken, maar uiteindelijk op het goed adres beland. We vonden het zeer de moeite waard om te bekijken, en het was ook gewoon gezellig om zo samen een dag uit te zijn.
Via de stad weer naar het station, maar eerst lekker lunchen bij blue in de kalvertoren. Via Posthumus waar ik nog twee stempels heb gekocht naar de trein, en we waren zo rond 17.30 weer thuis.

dinsdag 4 februari 2014

Kaartje


En nog een kaartje, papier is van Prima, de stempel van artistic outpost, en hij is bewerkt met indigo blu flakes.

zondag 2 februari 2014

Kaart



Kaartje gemaakt voor de challenge van het SA forum. Er moesten twee vogeltjes op en getekende bloemen. Nou dat is volgens mij gelukt. De achtergrond is gemaakt met krijt, gesso en foamstempels. Verder gebruikt, inkt, stempels, fijnlijners en posca pennen.

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...