zaterdag 26 april 2014

Van alles wat



Het is al weer een week terug dat ik een berichtje plaatste, de tijd vliegt op het ogenblik. Ik ben druk met van alles en nog wat en het freubelen schiet er een beetje bij in. Wel heb ik wat mixed media dingen gemaakt voor de RR van de Craftorij. Dan ben ik tenminste weer bij.

Ook de pluktuin is weer open, al een poosje hoor. Maar omdat ik druk ben met andere dingen heb ik nog niet veel gewerkt. Ook het weer werkte vorige week niet echt mee. Nu is het beter weer en ben ik er morgen weer te vinden.

Wandelen doen we ook nog steeds, hoewel deze week even niet. Ik had sleuteldienst in het museum en dan lukt het niet allemaal. Ik kan niet en openen en al om 08.30 uur aan de wandel. Maar voor komende week hebben we al weer afgesproken. Nu maar hopen dat mijn knieen dat ook een goed plan vinden. Ik loop inmiddels bij de fysiotherapeut hier voor. Na mijn  val van vorige maand bleef ik meer pijn houden dan normaal en ik ben nu eindelijk maar eens naar de dokter gegaan. beide knieen zijn versleten, maar links het meest. Ik moet nu oefenen en krijg twee maal per week een behandeling. duimen jullie dat het ook echt helpt??

en wat doe ik dan zoal nog meer. Natuurlijk ben ik druk met het museum, ik vaar twee middagen per week en er zijn veel andere dingen te doen. De verbouwing van de schouwbrug naast ons is begonnen en het is een grote chaos, over al het stof en zooi nog maar de zwijgen. Samen met Alie ben ik maar weer begonnen met schoonmaken, beetje jammer hoor, want we waren net het hele museum door geweest.

tot slot nog een paar actie foto's van twee weken terug gemaakt op de noordzee voor een fotoshoot van flying focus.





donderdag 17 april 2014

Scrappen

Kijk nu toch eens, een scrapwerkje. Ik heb niet veel tijd op het ogenblik, en als ik het wel heb komt er niets uit mijn handen. Maar hier dan toch nog een lay out. Deze is gemaakt voor de secret scraplift op het SA forum.

zondag 13 april 2014

fotowerkgroep




Gister zijn we met de fotowerkgroep naar Makkum geweest om te fotograferen. Een leuk fries dorp op maar 3 kwartier rijden, maar omdat je de afsluitdijk over moet, houdt je dat al een beetje tegen, maar dus heel goed te doen vanuit de noordkop.
Ik heb de foto omgezet in zwart/wit omdat ik dat wel vind passen bij dit soort ouderwetse plaatjes. Ik heb ze omgezet met een NIK filter in adobe elements 11

donderdag 10 april 2014

Wandeling






We proberen nog steeds om twee keer in de week te wandelen. Soms lukt dat niet omdat er andere dingen tussen komen, maar toch houden we het aardig vol. Koffie mee, en zo lopen we per keer toch wel een uur of twee. Langer lukt even niet sinds ik vorige maand zo gevallen ben. Vanmorgen ben ik toch maar eens bij de huisarts geweest en ik moet nu naar de fysio, en die gaat kijken of hij kan ontdekken wat er met mijn knieƫn aan de hand is.

Maar ook al komen we wekelijks op het strand, het blijft een bijzonder gevoel dat we dit om de hoek hebben. En ook de zee blijft bijzonder, en wat denk je van de duinen, waar we deze gekke torentjes ontdekten, gewoon gemaakt door de natuur. Als dat geen zandkunst is.


maandag 7 april 2014

nog meer varen







Nog meer foto's van vorige week woensdag, na alle plechtigheden was er 's middags tijd om met zijn allen, oude en nieuwe schepen de zee op de gaan. Ik was aan boord van de Prins Hendrik, dus die staat hier niet op de foto.


vrijdag 4 april 2014

kijk eens....








Hier was ik dus bij afgelopen woensdag, de doop van de reddingboot NH1816 door koningin Maxima. Ik heb nog veel meer foto's maar hier zijn er alvast een aantal.

woensdag 2 april 2014

Kaartjes




Vinden jullie mannenkaartjes ook altijd zo lastig. Hier heb ik weer eens een poging gewaagd. Papier is van Kaisercraft. Stans van TH.


oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...