achtergrond

donderdag 29 mei 2014

van alles wat

Hier maar weer eens een berichtje van mijn kant. Ik ben nog steeds niet erg fit, en doe nog rustig aan. Wel weer wat dingen in het museum gedaan, maar het valt nog niks mee. Ik heb het behoorlijk te pakken gehad. Hier een paar foto's van wat projectjes. Allereerst de CAL  deken. Inmiddels zijn we in week 21 aangekomen en ik ben ook helemaal bij/ De komende weken gaat hij even op een zijspoor wat om nou de hele mikmak mee te nemen op vakantie lijkt me niet echt handig.

En dan heb ik ook nog twee kaartjes gemaakt, vrij simpel, maar daardoor wel te gebruiken bij allerlei gelegenheden. Lekker neutraal zulle we maar zeggen. De berenstempel is nieuw, en zo leuk. De andere is al een oudje.


En dan tot slot nog twee dingen voor de zomer uitdaging van de Craftorij. ik doe eigenlijk niet mee omdat ik op vakantie ga en er dus een groot deel niet ben. Maar er komen nu al wat opwarmer opdrachten voorbij en daar heb ik er twee van gemaakt. Een HAIKU, van het net hoor, ik ben niet zo van het dichten, en een simpele kaart met een stampotique stempel. Heel lastig om het zo basic te houden.

zondag 25 mei 2014

foto

Beetje zitten spelen met een foto van een distel en NIK filters.

zaterdag 24 mei 2014

bloemenOmdat ik nog steeds niet erg fit ben is mijn wereld niet zo erg groot. Dan maar een beetje klungelen met je camera in de tuin. Alle foto's gemaakt met macro lens met extra tussenring.

dinsdag 20 mei 2014

daagse dingen

Foto van ons gezin, gemaakt vorige week donderdag tijdens de afscheidsreceptie van Kees. Mijn man verlaat (met pijn in zijn hart) na 40 jaar de Koninklijke Marine. Het was een geweldige receptie met een heerlijk een gezellig etentje nadien. Echt een middag om met goede herinneringen op terug te kijken. Nog een omslagdoek gehaakt, en ik heb inmiddels ook een speld besteld om hem vast te kunnen maken, is ook wel handig.nog wat foto's van onze wandeling vorige week. Het was voor even onze laatste wandeling. G gaat morgen met haar clienten op vakantie, en tegen de tijd  dat zij terug is gaan wij.
en nog een paar foto's van vorige week. Kevin (van station JL) was er voor een bezoek aan het museum en we hebben ook nog even een rondje gevaren. Ik mee als passagier, is weer eens wat anders. Natuurlijk wat foto's gemaakt.

en verder valt er weinig te vertellen. Ik lig al een aantal dagen ziek in bed, een fikse keelontsteking met hoge koorts zorgen er voor dat ik me verschrikkelijk ziek voel. Hopelijk gaat het nu langzaam de goede op.

dinsdag 13 mei 2014
En dan zijn er zomaar weer eens wat kaartjes gemaakt. Weer eens heel wat anders geprobeerd. Ik heb templates gebruikt met indigo gold (diverse kleuren), stempels, tape en stiften.

zaterdag 10 mei 2014

afgelopen weekwat nieuwe ATC kaartjes gemaakt. De monsterstempels van stampotique blijven erg leuk om te gebruiken. De achtergrondjes zijn met verschillende materialen gemaakt,zoals 3D verf, inka gold,
inkt en  potloden                             


 De reddingbootdag van vorige week. Ik was samen met de bemanning van de Javazee, Harm en Jo naar Texel om op het station van Oudeschild te helpen. Een leuke drukke en vermoeiende dag, maar oh zo leuk om mee te maken.

Ook hadden we deze week een reunie/themadag van de stichting NGID. We zijn naar de joost Doorlein kazerne op Texel geweest waar we een rondleiding kregen en een lezing over anti piraterij. Ook dit was weer een geslaagde dag.

zaterdag 3 mei 2014

mixed mediaen weer een album af, ik ben nu helemaal bij en er is gister een doosje met 4 albums naar de volgende persoon in deze RR gegaan.