donderdag 31 juli 2014

art journal




En alweer een album af van de RR van de Cratorij. Volgens mij moet ik nog twee albums krijgen en dan zijn we helemaal rond. Ik heb oa gebruikt, verf, inkt, stempels, embossing poeder, papier, sjablonen en een perlen pen.

dinsdag 29 juli 2014

Ballonvaren




Ik ben afgelopen zaterdag met en luchtballon meegeweest. Ik zal snel nog wat foto's bewerken en laten zien, en dan ook even het hele verhaal vertellen.

woensdag 23 juli 2014

nationale rouw

Het was een zonnige dag met een zwart randje, of misschien wel een zwarte dag met een zonnig randje. Wij gedenken alle slachtoffers van de vliegramp, vlucht MH17.

zondag 20 juli 2014

Mixed media



En weer is er een album af voor de RR. Deze keer heb ik veel getekend en een paar stempels gebruikt. Natuurlijk is de achtergrond ook zelf gemaakt

haken



mijn proeflapje is een pannenlap geworden. garen Catania katoen, en het patroontje van het schulpenrandje komt uit haken en kleur.

woensdag 16 juli 2014

knutselen


Ook ben ik nog aan de knutsel, Deze spread heb ik weer gemaakt voor de Round Robin van de Craftorij. Gebruikte materialen, verf, gesso, stempelinkt, plaatjes, stempels.
En hij is al weer geland bij de volgende in de rij.

En ook heb ik nog een kaartje afgemaakt. Deze lag nog van voor de vakantie. Ik verkijk me er altijd op hoeveel tijd zo'n geborduurd randje neemt. Maar het is toch gelukt.

dinsdag 15 juli 2014

dagelijks leven


Een proeflapje van een steek uit het boek, Haken en Kleur. Een erg leuke steek, maar wat een draadjes moet je afhechten zeg, iedere toer is met een andere kleur gehaakt. Maar wel erg leuk om te doen. Ik maak hier maar een pannenlap van denk ik.

Deze schoenen vond ik altijd al erg leuk, maar veel te duur, nu heb ik een paar in de uitverkoop gescoord, 50% korting, kijk dan is het leuk. Ze lopen trouwens wel heerlijk.


En Kees is druk in de tuin bezig. De tegels die we met vereende krachten uit de koffiekamer van het museum hebben gehaald, liggen nu in de tuin. En het wordt erg mooi.


zondag 13 juli 2014

dinsdag 8 juli 2014

Haken


De afgelopen dagen heb ik mijn CAL deken weer bijgewerkt, want die was in de vakantie blijven liggen. Ik ben weer bij, en dit is het tot zover. Ik heb behoorlijk getwijfeld over de kleuren, maar nu er meer herhaling komt vind ik hem helemaal goed, Gewoon lekker kleurig. Vrijdag krijgen we weer een nieuw randje.


maandag 7 juli 2014

Haken






Tijdens de vakantie heb ik ook nog gehaakt, wel iets minder als vorig jaar, maar dit is er uit mijn handen gekomen. Allebei uit het boek haken en kleur. Een gezellige gekleurde sjaal van katoen, en een fijne omslagdoek, zonder punt, van een mix garen acryl/wol. Het is scheepjeswol Donna, en het is een heerlijk garen om mee te haken.


zaterdag 5 juli 2014

Clippers






Gister zijn de snelle clipper zeilboten in Den Helder gearriveerd. Het was een gezellige drukte in de jachthaven van Willemsoord. Dit weekend zijn er allerlei gezellige dingen te doen, alleen het weer werkt niet erg mee. Gister was het warm en droog maar nu regent het steeds en liggen de temperaturen wel 10 graden lager. jammer hoor.

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...