dinsdag 26 augustus 2014

foto's








Deze foto's heb ik vandaag pas op mijn computer gezet maar ze waren van een poosje terug. Ze zijn gemaakt tijdens het weekend van historische vrachtschepen op Willemsoord hier in Den helder.


zondag 24 augustus 2014

Blof






Gisteravond zijn we naar Blof in Caprera geweest. Ik heb heel lang getwijfeld of ik wel heen zou gaan omdat het steeds zo verschrikkelijk slecht weer was. En ik ken mezelf, ik word niet blij van twee uur in de regen zitten. Maar de weergoden waren met ons en hebben we het droog gehouden. We zaten denk ik 10 minuten in de auto voor de terug reis toen het weer begon te regenen, dus de weergoden waren me echt goed gezind. De Velsertunnel bleek nog steeds afgesloten te zijn, en we zijn uiteindelijk met de pont het kanaal over gestoken.

vrijdag 22 augustus 2014

kaartje

En nog een kaartje met dat zelfde leuke vogeltje, deze keer scrappapier als achtergrond gebruikt.

en een nieuw haakprojectje, een bloemensjaal, maar ik weet nog niet goed wat ik er van moet denken. Maar ik denk dat ik maar gewoon doorhaak, en dan zie ik het aan het eind wel. Anders is er vast wel iemand die ik er gelukkig mee kan maken


vrijdag 15 augustus 2014

DCL216

Kaartje gemaakt voor de uitdaging op DCL, het is al weer uitdaging 216. Ik heb al heel lang niet meegedaan. Maar deze vond ik wel erg leuk, watercolour. En dat is het dus ook geworden. Alles is met krijt op waterbasis (neocolorIII) en waterverf gemaakt. Ook het vogeltje is zo gekleurd.

woensdag 6 augustus 2014

Kaartjes





Hier weer eens wat kaartjes. Het zijn relatief simpele kaartjes, wat stukjes papier, een stempel en wat washi tape. Te gebruiken bij heel veel gelegenheden.



oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...