donderdag 25 september 2014

Bloggen

Eigenlijk houd ik mijn blog op het ogenblik niet goed genoeg bij. Ik heb ook facebook en daar is het super makkelijk om even een foto'tje te plaatsen en dan vergeet ik mijn blog een beetje en heb het gevoel dat ik het al gedeeld heb. Maar op een blog kun je zo heerlijk even terug kijken en heb ik heel vaak oh ja momenten. Zo van dat is ook zo.
Dus ik moet mezelf af en toe een schop onder mijn kont geven om weer beter te gaan bloggen. Foto's maak ik nog genoeg, en ook ben ik weer aan de freubel. Dus ik beloof beterschap en hier dan nog een paar Engeland foto's, want die heb ik meer dan genoeg.





dinsdag 23 september 2014

maandag 22 september 2014

Engeland


Hier nog twee collages van wat foto's die ik in Engeland heb gemaakt. Na de bruiloft zouden we met zijn allen nog een paar dagen gaan kamperen, maar dat liep allemaal wel wat anders dan dat we gepland hadden. Mijn schoonzus brak al na een uur na aankomst haar been op drie plaatsen en moest met spoed geopereerd worden. Daar gingen al onze plannen. Gelukkig is de operatie goed verlopen en mocht ze snel daarna naar huis. maar al met al was dit een gedenkwaardige vakantie.


woensdag 10 september 2014

Engeland



We zijn inmiddels al een week in Engeland en de bruiloft is achter de rug. Het was een leuke dag met mooi weer en het was best wel bijzonder om met bijna de hele familie bij elkaar te zijn. De dag na de bruiloft hadden we een BBq en ook daar werkte het weer goed mee, en hadden we een heerlijke dag.


maandag 1 september 2014

IJmuiden











Afgelopen zaterdag waren we in IJmuiden voor het havenfestival. We stonden met een koffie en appeltaart kraampje. Maar natuurlijk ben ik ook nog even mee geweest met de reddingboten.

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...