donderdag 30 oktober 2014

fotowerkgroep


Afgelopen zondag zijn we met de fotowerkgroep naar de Veluwe geweest. De kleuren vielen me een beetje tegen, er was nog heel veel groen. Maar de wandeling was mooi en natuurlijk heb ik mooie foto's gemaakt. Hier een collage en een actie foto :)
Ik had naderhand wel heel erg last van mijn knieƫn, en dat is ook niet zo gek als ik de actie foto bekijk.


woensdag 22 oktober 2014

DCL 220

Kerstkaartje gemaakt voor het DCL blog.

En laat ik nou bij de top drie zitten met dit kaartje, hoe leuk is dat!!

dinsdag 21 oktober 2014

Kaartje



Kerstkaart gemaakt voor een challenge op het SA forum. Je mocht alle kleuren gebruiken behalve rood en groen. Dit is een mintgroene kleur, maar dat vind ik echt geen kerstgroen.

vrijdag 17 oktober 2014

Varen


Foto's van afgelopen maandag. Samen met Nick waren we de bemanning van de Johan de Witt. Het was gelukkig redelijk weer.
We zijn aan de paar laatste weken bezig, vanaf 3 november gaat het museum dicht tot medio volgend jaar ivm, een grote verbouwing.

donderdag 16 oktober 2014

kaartjes


twee kerstkaartjes gemaakt met papier dat bij een engels tijdschrift zat wat ik tijdens mijn vakantie in  Engeland heb gekocht.

vrijdag 10 oktober 2014

Scrappen

Jahoor, ik kan het nog, scrappen. Deze is gemaakt voor de secret scraplift op het SA forum. De foto is gemaakt op de camping in Luxemburg afgelopen zomer.'

zondag 5 oktober 2014

Oefening



Deze foto's zijn afgelopen vrijdag gemaakt. Ik was mee met de Johanna Louisa die mee deed met een oefening voor de kust van Scheveningen. Er was een KNRM uitwisseling met andere Europese landen. Ik had deze groep al ontmoet in het museum en vandaag moesten ze de redding uitvoeren. Ik mocht een slachtoffer spelen, ik had pijn op de borst in mijn buik en mijn armen waren verbrand. En dan maar afwachten wat ze met je gaan doen. Roosa die op de onderste foto staat was helemaal top, rustig en kalm behield ze het overzicht en dat kon niet van iedereen gezedgdworden. Het was heel leuk om met haar te spreken en te horen hoe het er aan toe gaat in huis thuisland, Finland. Het was al met al een super leuke dag met mooi weer.


woensdag 1 oktober 2014

Hefst

En dan is het opeens weer 1 oktober, we gaan de laatste maanden van het jaar in. Het klinkt raar, en het voelt raar. Zo snel zijn deze maanden tot nu toe gegaan. Ik ben nog helemaal niet klaar voor lange avonden en korte dagen. Ik wil naar buiten, dingen doen, lekker van het zonnetje genieten. Maar helaas, ook ik moet er aan geloven, wel met een beetje tegenzin, dat dan weer wel. Ik heb me voorgenomen om een lijstje te maken van dingen, steden en andere onderwerpen die ik de komende tijd wil fotograferen. Gewoon om een soort stok achter de deur te hebben en om gericht bezig te gaan. Ik wil bijvoorbeeld naar de Hortus in Amsterdam, ik wil natuurthema's bedenken, en hopelijk krijgen we sneeuw in de winter. Dat levert ook altijd mooie foto's op. Maar mijn brein kraakt nog van allerlei andere onderwerpen, ik hou jullie op de hoogte

En dan toch maar een echte herfstfoto, gemaakt zo'n twee weken terug in Engeland

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...