vrijdag 28 november 2014

December Daily



ook dit jaar ga ik weer een DD bijhouden. Ik heb wel getwijfeld omdat het ook best een opgaaf is. Maar Elly had weer een gave workshop en het later bekijken van deze albums is zo leuk. Dus het basis album is af, het kan 1 december worden.

zondag 23 november 2014

dagelijkse dingen




Er wacht het museum een grootscheepse verbouwing. Alle spullen zijn ingepakt of weggehaald en opgeslagen. Het ziet er zo raar uit allemaal, een soort spookhuis maar dan anders. lekker duidelijk hé. De mannen waren ook nog druk bezig om de miststraat af te breken, deze verdwijnt helemaal en volgend jaar komt er iets anders op deze plek. Wanneer we weer open gfaan is even afwachten, we hopen volgend jaar juni, maar dat is nog even afwachten.



Gerda en ik zijn ook weer voorzichtig aan de wandel. Zij heeft in oktober een nieuwe knie gekregen en we proberen nu de draad weer op te pakken. Rustig aan, maar een uur lukt inmiddels weer en we gaan het langzaam weer opbouwen.


maandag 17 november 2014

Kaartjes


Twee kaartjes gemaakt met gouwe ouwe Penny black stempels. dat blijven toch wel favoriete stempels van me.
Deze gaan weer in de voorraad doos.

zondag 16 november 2014

van alles wat

Hier weer een van alles wat blogje. Allereerst een paar foto's van afgelopen donderdag. Ik was eindelijk weer eens een dag naar Amsterdam, het was al heel lang geleden dat ik daar zo maar voor de leut was. ik had gezellig met K afgesproken om een broek te gaan kopen en na verschillende winkels eindelijk een spijkerbroek in de goede maat 32/36 valt niet mee. Ook B sloot aan voor de lunch en hebben we gegeten en gepraat, het was fijn zo weer eens met de zoons op stap.
Hier een paar A'dam foto's. Er was hoog bezoek in het paleis op de dam, wat precies geen idee, maar er staat niet zo maar marechaussee bij de deur.



en dan ben ik op het ogenblik vrijwilliger bij een fototentoonstelling. Het museum is nu dicht voor een verbouwing en er werd gevraagd of we misschien wilden helpen. Ik vind het leuk om te doen en ik weet inmiddels best wel voor over Willemsoord dus dat is extra leuk. De titel is 200 jaar Willemsoord en duurt nog tot en met 10 december.




de Sint









Gister hadden we de jaarlijkse Sinterklaas intocht. En gelukkig was het hier in DH gewoon een prachtig kinderfeest. Het blijft zo leuk om dit van zo dichtbij mee te maken, een geweldige afsluiting van het vaarseizoen.


zondag 9 november 2014

cadeautje

 Ingrid gaf op haar blog een boek weg, ze heeft het tweede boek uit en daar zou ze een exemplaar van weggeven. Ik reageerde als 160 ste, dus ik dacht echt, ach dit is tegen beter weten in. Maar ik heb toch maar een reactie achter gelaten en laat ik nou het boek krijgen. Het is zo gek om dat opeens je naam te zien staan met Rieni wil je me even mailen dan komt het boek naar je toe. Donderdag gereageerd en vrijdag lag het boek al op de mat. Zo verschrikkelijk leuk. Dit is het boek, met wat lieve kleine dingetjes erbij, en gesigneerd, speciaal voor mij. Ingrid, heel erg bedankt, ik ben er heel blij mee.

zaterdag 8 november 2014

van alles wat

Zo eindelijk weer eens een berichtje van mij. Ik had computerproblemen en kon even geen berichten meer plaatsen. Maar gelukkig is het opgelost en kan ik weer wat doen.
Het wordt een van alles wat blogje. Ik heb bijvoorbeeld de crocket along deken af. We zijn in januari begonnen en kregen iedere week een randje, zo zag je het project week bij week groeien. En dit is het uiteindelijk geworden.


Ook ben ik weer aan het kaartjes maken. Het museum is inmiddels gesloten en ik heb weer wat meer tijd en rust om aan de knutsel te gaan.
Het zijn wat kerstkaarten geworden, maar ik ben ook bezig met wat andere kaartjes maar die komen nog.


Ik had ook een mooie kaart gemaakt voor de uitdaging van DCL, maar omdat ik even niets op mijn computer kon ben ik te laat, ach ja volgende keer maar weer. Maar ik wil hem toch wel even laten zien. Dit is hem geworden.

En dan heel iets anders, ik rij sinds drie weken elektrisch, en man wat ben ik daar blij mee. Ik kan nu weer normaal naar Den Helder op en neer fietsen en kan dan als ik van de fiets afstap ook nog normaal lopen. De eerste 100km zitten er inmiddels op.

Zo dit was het even voor nu, ik ben blij dat mijn computer het weer doet en dat ik weer gewoon zo af en toe wat van me kan laten zien.


oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...