achtergrond

zaterdag 30 mei 2015

HakenEindelijk heb ik de sjaal van het Scheepjeswol KIKA project af. Een deel van de opbrengst uit de verkoop van dit pakket ging naar KIka, en dat is natuurlijk een heel goed doel. Het was een monsterklus, maar ik ben er uiteindelijk heel erg blij mee. Het is een heel fijn draagbaar model, en ik ben er zo blij mee, dat ik hem nog een keer ga maken maar dan in totaal andere kleuren.

dus wordt vervolgd zullen we maar zeggen :)

dinsdag 26 mei 2015

Zomaar......

Wat foto's van de afgelopen tijd. Ik heb 3 camera's, groot en klein en vergeet nog wel eens de foto's van de geheugenkaart te halen.  Dit is gewoon een mooie lucht, gemaakt toen ik laatst van Den Helder naar huis fietste zo tegen de schemering.Bijzonder bezoek in IJmuiden, de Neeltje Jacoba en de Zeemanshoop zijn onderweg naar Ameland en hebben even een tussenstop.
Een niet zo heel duidelijke foto, maar deze is gemaakt vanuit de trein van Haarlem naar DH, zo rond Schagen zag ik dit opeens, en dat zie je hier niet zo vaak.


zaterdag 23 mei 2015

Kaartje

Weer een met stansen opgebouwd kaartje, de molens zijn van amy design "Kinderdijk"en de andere stansen zijn van MD. Het is een lief lente kaartje geworden vind ik zelf.

zondag 17 mei 2015

Edam

Vandaag een trip terug in de tijd. Omdat mijn vader niet zo ver meer kan reizen zijn we vandaag naar het stadje van zijn jeugd geweest om foto's te maken. En ook ik herkende nog heel veel. Ook het huis van mijn oom en tante kon ik moeiteloos vinden. Natuurlijk is er ook heel veel veranderd en ik ben benieuwd hoe hij op de foto's reageert, ik hoop dat er veel bekends tussen zit voor hem

donderdag 14 mei 2015

hemelvaartsdag

Vandaag maar weer eens naar Emmeloord, even bij mijn vader kijken. Het is een week of 4 terug dat hij is verhuisd en gelukkig begint het allemaal wat rustiger te worden. Mijn vader is nog wel onzeker en echt zijn maatjes kwijt, maar ik hoop echt dat het allemaal gaat wennen.

Ik heb deze keer ook aan mezelf gedacht en ben naar de orchideeën hoeven in Luttelgeest geweest om een uurtje te fotograferen. Ik kom er immers bijna langs onderweg naar E'oord. Het was leuk, maar wel verschrikkelijk druk. en ik vond de entree stevig, 10,50 euro. Maar allá, ik heb wel wat mooie foto's kunnen maken en ik vond vooral de papagaaitjes er leuk.


woensdag 13 mei 2015

Kaartje

Nou ja zeg, zo maak je tijden helemaal niets en zo maak je twee kaartjes. deze is gemaakt met super leuke stansen van Marianne design. Qua grootte past het allemaal heel mooi bij elkaar.

dinsdag 12 mei 2015

Kaartje

Een kaartje met een zelfde foto als de vorige kaartjes, maar dan met een heel andere opbouw en papier. En dan krijg je een totaal ander kaartje.

dinsdag 5 mei 2015

Dagelijkse dingenAfgelopen zaterdag 2 mei was het weer reddingbootdag. Deze dag wordt ieder jaar georganiseerd voor de donateurs van de KNRM. Ik mocht mee met de Javazee naar Oudeschild op Texel. Prachtige, drukke dag met heel veel bezoekers.
Op Koningsdag was het mooi weer, eindelijk. Het waaide nog wel, maar toch heb ik wat mooie foto's kunnen maken op de Floratuin hier in J'dorp. Blijft ieder jaar weer prachtig om te zien.

zondag 3 mei 2015

Kijk mij nou

Kijk mij nou eens. Een paar maanden terug heb ik meegedaan aan een voorlichtingsfilmpje voor de KNRM, en ik had er daarna niets meer van gezien. En nu vind ik hem op you tube.