donderdag 27 augustus 2015

SAIL












Afgelopen week en weekend stonden in het teken van SAIL. Er druppelde tijdens de havendagen in IJmuiden al het een en ander binnen, maar op woensdag was de grote sail in. Daar ben ik niet geweest. Maar gewoon een bezoek aan SAIL in Amsterdam was ook erg leuk. Het was mooi weer, de sfeer was gemoedelijk en heel veel mooie schepen. Wat wil een mens nog  meer. Ik heb er in ieder geval enorm van genoten.


zondag 23 augustus 2015

van alles wat.

Knutselen doe ik niet zo veel op het ogenblik. Het is mooi weer dus ik probeer zoveel mogelijk buiten te zijn.

Afgelopen weekend was ik twee dagen in IJmuiden voor havenfestival. Ik heb twee dagen de bar bemand. In het begin was het daar niet erg druk, maar zo in de loop van de middag was het pezen om het met zijn tweeën voor elkaar te krijgen. het was erg leuk en gezellig, maar het was ook best heel erg vermoeiend en maandag moest ik echt even bijtanken.

Woensdag ben ik naar de mannen van de Prins Hendrik in Zaandam geweest. Even op bezoek, ze liggen daar op uitnodiging van de gemeente en varen daar rond met kinderen en andere belangstellenden.
Ook ben ik voor het eerst in de Primark daar geweest. Je kijkt wat betreft de prijzen je ogen uit. Zo goedkoop dat alles is, een T-shirt voor 3 euro, een hemdje voor 2.50 Ik heb wat meegenomen en nu maar eens kijken hoe het zich in de was houdt. En wat is het centrum van Zaandam trouwens mooi geworden zeg. Hier wat foto's.





Ook de dagen hierna hebben alles met boten en varen te maken, maar daar maak ik een apart blogje van. Op SAIL heb ik natuurlijk bergen foto's gemaakt en die moet ik nog even goed uitzoeken.


woensdag 19 augustus 2015

donderdag 6 augustus 2015

dagelijks leven


Onzen kinderen waren er een dagje, gezellig. Ook maar even uitwaaien op de dijk. En waaien deed het :)

Er hing een kleine bonte specht aan het voerkastje in de tuin, ook de mussen en koolmeesjes weten deze te vinden.

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...