zaterdag 26 september 2015

Kaarten



En alweer twee kaartjes, nu twee echte herfst kaartjes met een super leuke paddenstoel stans. Leuk herfstpapier en kijk dan heb je al snel dit resultaat. Ik word er in ieder geval blij van.
En ja ik weet dat er in de onderste kaart een witte stip ontbreekt, die ben ik tijdens het fotograferen verloren, maar is inmiddels weer hersteld.


woensdag 23 september 2015

DCL 239

Zo, ik doe eindelijk weer eens mee met DCL, dat is maanden terug dat ik voor dit blog iets gemaakt heb. Ik ga proberen nu weer regelmatig mee te doen. Deze keer moest je een stencil gebruiken. Dat zijn in dit geval de grijze sneeuwvlokken. De rest is gestanst.


zaterdag 12 september 2015

kijk eens...


Hier is het bewijs dat ik echt met de prinses gesproken heb. Zelfs een drankje ontbrak niet :)

donderdag 10 september 2015

Museum





Afgelopen dinsdag heeft prinses Beatrix het vernieuwde Reddingmuseum geopend. het was een leuke ervaring en ik ben er trots op dat hier deel van uit mocht maken. Ik zelf ben aan de prinses voorgesteld en heb een praatje met haar gemaakt. Daar zijn wel foto's van gemaakt maar die heb ik nog niet gezien. Deze foto's heb ik van het net geplukt, want zelf had ik geen tijd om foto's te maken.

Aankomend weekend 12 en 13 september is het museum gratis te bezoeken en er zijn allerlei extra activiteiten, dus woon of ben je in de buurt, kom gezellig even langs om van het museum te genieten.


zondag 6 september 2015

September

En plotseling zit de R weer in de maand, wat gaat een jaar toch snel.
De afgelopen week heb ik van alles gedaan waar geen foto's van zijn. bv mijn verjaardag gevierd :) het museum gepoetst, voor geoefend voor de opening van het museum enz enz. Ik zit niet stil zullen we maar zeggen.
Waar ik wel foto's van heb is van het vliegerfeest op het strand bij Duinoord. Ik ben gister, zaterdag geweest. En het waaide toen zo hard dat de grote vliegers niet opgelaten konden worden. Klinkt wel een beetje mal toch, geen wind is niet goed maar te veel ook niet dus. Het zijn sombere foto's want het was ook somber weer. Maar ik ben toch even geweest.

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...