woensdag 27 januari 2016

DCL 247


Kaartje gemaakt voor DCL, er moesten bloemen te zien zijn. Ik heb deze keer alleen gestempeld met verschillende kleuren inkt.

dinsdag 26 januari 2016

Stil

Het is hier stil zo op mijn blog. Ik ben nog steeds druk met allerlei dingen om het overlijden van mijn vader te regelen, naar de notaris, een rechtbank aanschrijven, met de ziektekosten verzekering in conclaaf enz enz. Je wordt er zo zat van dat dingen niet gewoon in een keer geregeld kunnen worden. Je moet toch nog steeds overal achteraan.

Maar goed het is niet anders. En aan de knutsel ben ik niet echt. Zo af en toe probeer ik een kaartje te maken, maar de helft verdwijnt in de prullenbak :)
Ik geloof dat ik het even niet heb. Maar ik hoop toch weldra wel weer wat te laten zien, anders heeft een blog ook weinig zin nietwaar. Wel een foto van een lente groet want al zijn de temperaturen niet winters, die grijze natte boel ben ik meer dan zat.


woensdag 6 januari 2016

een nieuw jaar

Tja, waar zal ik eens beginnen. We hebben een rare maand achter de rug. Het toch wel onverwacht overlijden van mijn vader heeft er behoorlijk ingehakt. Hij was 86 en natuurlijk wisten we dat het er aan zat te komen, maar hij rommelde zomaar door en mankeerde eigenlijk niet heel veel. Dus dit hadden we totaal niet aan zien komen.
En dan moet er van alles geregeld worden, een begrafenis maar ook moest het appartement waar hij woonde binnen 8 dagen leeg zijn. Er is een ander gezin nu heel blij dat hun vader of moeder een plekje in een verzorgingshuis heeft, voor ons was het wel zuur, hij heeft maar 8 maanden van dit mooie plekje mogen genieten.

En dan natuurlijk van alles inlichten en opzeggen, ik denk dat ik het meeste nu gedaan heb, maar je weet maar nooit. Zo af en toe schiet me er weer wat te binnen.

Dus het begin van dit jaar was ook vreemd, een nieuwjaar receptie bij Hans waar hij voor het eerst niet was. En dat voelt nog heel raar.

Maar we moeten verder, en dat is prima, ik zal het langzaam aan heus een plekje kunnen geven, maar het is nu gewoon nog te vers.

Wel zijn we op nieuwjaarsdag naar Edam geweest, samen met Jan en Val. Val was er nog nooit geweest en het leek ons een goede afronding van de laatste hectische weken.  En het was fijn, het weer werkte mee, en het was heerlijk om door het dorp van mijn vader en onze jeugd te slenteren.





oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...