woensdag 31 augustus 2016

Scrappen



Lay out gemaakt met een foto van mijn man en onze twee zoons op de trouwdag van de jongste. Best een uniek moment zo, de mannen samen op de foto. Papier is van 7 gypsies, en daarbij verschillende letters gebruikt.


dinsdag 30 augustus 2016

de dijk



Foto's die twee weken terug gemaakt zijn toen we met de fotoclub even een uurtje naar de dijk waren. Ik heb er natuurlijk nog meer, maar ik ontdek nu dat die nog niet naar een jpg bestand zijn omgezet, dus die kan ik helemaal noh niet laten zien.


jarig

Koen, van harte gefeliciteerd met weer een jaartje erbij :)

dinsdag 23 augustus 2016

Scrappen

Een klein stukje van een lay out die ik voor een secret scraplift op het SA forum heb gemaakt. We zijn nog niet helemaal rond, dus ik kan hem nog niet helemaal laten zien.


donderdag 18 augustus 2016

CAS

Ik doe met dit kaartje mee op het CAS blog, hier onder staat de schets waar ik me door heb laten inspireren.

Foto's


Afgelopen zondagmiddag waren we naar de men marathon op Wieringen. Ik was een aantal jaren terug ook al eens geweest, en het is erg leuk om te zien. Het is een iet zo'n groot evenement en je kunt overal prima bij om te fotograferen. Daarbij was het ook mooi weer, dus we hebben een hele leuke middag gehad.


zondag 14 augustus 2016

Mixed Media



Nogmaals de laagjes techniek gebruikt met decoupage papier, verf en ander spul. De huisjes zijn getekend en uitgeknipt.


donderdag 11 augustus 2016

fotograferen






Afgelopen dinsdag was ik mee met een zeehonden boot. We gingen het wad op om zeehonden te spotten. Nou viel dat wat tegen, we hebben er uiteindelijk maar 7 gezien. Maar het was een leuke avond en een leuke ervaring. Hier een paar foto's


dinsdag 9 augustus 2016

Kaartjes



Toch weer twee kaartjes gemaakt, ik vond dit stempeltje zo leuk. Erbij blauwe en groene kleurtjes gebruikt. Ik word hier helemaal vrolijk van.


zondag 7 augustus 2016

Scrappen





Jahoor, ik kan het nog, scrappen. Ik heb al lang geen lay out gemaakt, maar ben nu met wat trouwfoto's bezig van Koen en Ilse, en toch blijft dit wel wat ik het leukst vind. Kaartjes maken is ook leuk, maar op een formaat van 30x30 werken past toch meer bij me. Het papier is uit mijn (eindeloze) voorraad en is van echo park. De letters zijn het Vixen alfabet van quickutz en het hart is een stans van Tim Holtz.

vrijdag 5 augustus 2016

Kaartjes




Kijk eens, hoe leuk is dat. Twee hobby's in een. Kleuren en kaartjes maken. Dit is een kleurboekje van Marianne Design met kaarten van 15x30 cm, en als je die dubbel vouwt heb je een leuke gekleurde kaart van 15 x 15 cm. Ik heb een kersteditie en deze editie gevonden. Volgens mij zijn er ook niet meer, maar wie weet komen die er wel. Ik vind het in ieder geval erg leuk.

woensdag 3 augustus 2016

Kaartjes




Een paar geboorte kaartjes gemaakt. Ik heb al mijn kaarten van de week uitgezocht, en van dit soort kaartjes had ik er nog maar 1. Voor de rest kan ik volgens mij de  de hele wereld van kaarten voorzien. Ik heb er inmiddels heel veel in de doos zitten. Nu nog sturen :) De stans is van Marianne Design, en het papier is oud papier uit mijn voorraad.


oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...