donderdag 29 september 2016

KAARTJES




En hier dan twee kaartjes gemaakt met de gewonnen spulletjes. Op de bovenste kaart heb ik de stans gebruikt, maar papier uit mijn voorraad. De hertjes vond ik er erg leuk bij staan dus die ook gebruikt. En de onderste kaart is gemaakt met het papier wat in het pakketje zat. Ik vind het leuk, maar ook wel erg druk papier, misschien de volgende keer wat meer effen papier erbij combineren, maar uiteindelijk vind ik hem wel leuk geworden . En die ster heeft volgens mij nog veel meer mogelijkheden, dus ik ga er meer mee aan de gang.

woensdag 28 september 2016

Prijs

Kijk nou toch eens, bij een bloghop op het Marianne Design blog, bleek ik de gelukkige winnaar te zijn. Hoe leuk is dat. Het zijn 5 vellen goud karton een blok designpapier en een hele leuke stans.


dinsdag 27 september 2016

Fotografie







Gister een rondje gefietst, van J'dorp naar Den Helder en weer terug. Wat is het nog steeds mooi weer zeg, het was dan ook heerlijk om te fietsen, en dit kwam ik zoal tegen onderweg.


zaterdag 24 september 2016

Kaartje


Kaartje gemaakt met het vosje van Marianne design en de paddenstoelen zijn van leane creatief. Het papier had ik nog maar is nu ook nog te koop en heet Autumn woods en is van Craft Emotions

vrijdag 23 september 2016

Kaartjes





Hier weer wat kerstkaartjes. Deze zijn gemaakt met papier van de action, meestal ben ik niet zo'n fan van hun papier, maar deze blokjes waren wel erg leuk. Ik vond vooral de kleurtjes erg leuk. De kaarten zijn niet al te ingewikkeld, maar dat doe ik bijna nooit en zeker niet bij kerstkaartjes. Inmiddels heb ik al een aardig stapeltje kaarten, en het lijkt erop dat ik dit jaar ruim op tijd klaar ben.

donderdag 22 september 2016

Mixed Media

En dit is de derde die ik gemaakt heb naar aanleiding van de "opwarmertjes "die we hebben gedaan op de groep van de Craftorij.
 Hier distress inkt gebruikt, stempels en letters van Tim Holtz waar lijm achter moest omdat ze niet meer uit zich zelf plakte, kun je nagaan hoe lang die hier al liggen. Maar dan nu goed gebruikt.


woensdag 21 september 2016

Mixed Media

Ik ga weldra weer meedoen met een RR via de facebookgroep van de Craftorij. En om in de stemming te komen hebben we al wat opdrachten gekregen zodat we even kunnen oefenen om er in te komen.
Hier zijn er twee, met de derde ben ik nog bezig maar die komt er ook aan.








Ik heb vooral veel verf gebruikt, maar ook stencils, potlood, structuurpasta, gesso, bladen uit een oud woordenboek en een plaatje ooit geprint en nu dan gebruikt.

dinsdag 20 september 2016

Kaartjes



Ik ben al met wat kerstkaartjes bezig. Ik vind dit toch wel een erg leuke stans, dit lieve hertje. Met je alleen niet een onderdeel weg gooien :) Ik ben de ogen en het snuitje kwijt, nergens meer te vinden. Ik heb nu een vosje gekocht en hopelijk kan ik daar dan het snuitje plus oogjes van gebruiken.


zondag 18 september 2016

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...