maandag 27 februari 2017


En weer een opdracht af. Deze keer was het maak een collage, en dat heeft me heel wat hoofdbrekens gekost. Maar uiteindelijk is het dit geworden.
Nog 5 opdrachten en dan is het weer gedaan, dan moet ik mezelf een schop onder mijn kont geven om regelmatig iets te maken.


dinsdag 21 februari 2017

Ziek - deel 7

Er valt niet zo veel te vertellen op het ogenblik. Het grootste gedeelte van de bestraling zit er op. Nog maar 5 keer. Dit zijn boost bestralingen alleen op de geopereerde plek. Er wordt dan vanaf drie kanten bestraald.
Op zich is het goed te doen, ik begin wel moe te worden, maar dat komt ook door het heen en weren, en rare gebroken dagen waar alle ritme uit is. Dus wordt vervolgd.

dinsdag 14 februari 2017

Haken




Haken, doe ik ook nog steeds en blijft een fijn tijdverdrijf. Deze shawl is bijna helemaal gehaakt in de auto, zijn al die ritjes naar Alkmaar op en neer toch nog ergens goed voor geweest. Het garen is een bol unicat, niet helemaal gebruikt, maar ik was bank dat ik niet genoeg zou hebben dus hij had iets groter gekund.



donderdag 9 februari 2017

Mixed Media

En weer een voor de RR.

gebruikte materialen zijn, gesso, verf, stempels, sjablonen.

woensdag 8 februari 2017

zaterdag 4 februari 2017

Ziek - deel 6

Inmiddels hebben we de eerste 4 bestralingen achter de rug. Het is me niet tegengevallen, maar je bent wel alle dagen tussen de 1,5 en 2 uur kwijt voor een afspraak van 15 minuten waarvan 6 minuten voor de bestraling is. En dat is best heftig, het bepaald  toch je hele dag. Afgelopen woensdag zijn we ook bij de internist geweest en hebben we inderdaad te horen gekregen dat er nog 6 maal een chemokuur achteraan komt. Het blijkt een hardnekkige kankersoort te zijn. Dus al heel veel voorlichting gehad en een zak met pillen om alle bijwerkingen te bestrijden. Ik ben benieuwd. En ik word kaal, dat durfde ze wel zo te stellen. Dus we gaan maar voor een pruik, voornamelijk voor Hans, mijn broer met down, het is hem niet uit te leggen wat er allemaal aan de hand is, en een jaar wegblijven is ook geen optie. Ik ben dus nog wel even bezig.
Maar eerst maar de volgende 17 keer bestralingen..


oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...