achtergrond

dinsdag 18 november 2008

Belton House

Ik heb niet echt veel op mijn kont gezeten die dagen in Engeland. Zaterdag zijn we naar Belton House in Grantham, Lincolnshire geweest. Dat is de zelfde county als waar mijn broer woont. Het is een landgoed dat gebouwd is in 1685-88. Jammer genoeg was het huis gesloten i.vm. restauratie werkzaamheden, maar de omgeving was meer dan de moeite waard. Er ligt een prachtig park omheen en ook nog een natuur gebied waar schapen en herten lopen, en waar je mag wandelen.Er waren nog heel veel prachtige herftskleuren te zien, dus genoeg om ons uit te leven.. Jan is net als ik een redelijk fanatieke amateur fotograaf dus we hebben ons hart om kunnen halen, mijn schoonzus heeft het eerste stuk meegelopen maar op een gegeven moment was ze ons zat en is toen even haar eigen gang gegaan.

In februari ga ik weer een weekje die kant op en ik hoop dat er dan sneeuw ligt en dan gaan we weer, winter foto's maken.
8 opmerkingen:

Chantal zei

Wat een superfoto's weer Rieni, ben helemaal weg van die foto met dat vrouwenhoofd met mos erop. Helemaal super!!! Enne mag ik met je mee in februari, man wat is het daar prachtig.

Maaike zei

Ik ook ik ook.... En laat je me dan ook zien hoe je foto's maakt, want ik ben nog steeds jaloers op je fotokunsten.... Super super super!

Ellen zei

wat een prachtige foto's ben jij prof??

Anoniem zei

Rieni, het is altijd weer een lust voor het oog om jouw foto's te zien. Ik vind die met het vrouwenhoofd ook het mooist maar die andere doen er niet voor onder!!
Ga door en verwen ons graag met meerdere foto!s.
En hartstikke fijn dat je het weer leuk hebt gehad bij je broer!!

Groeten, Ramona

Bart zei

Trek je gebouwen eens recht ;-)

Monique zei

Wat een prachtige foto's heb je weer gemaakt. Echt heel erg mooi. Die boom vind ik prachtig. Ik ga snel even verder lezen op je blog.:))

yvon/stampidoe zei

heel mooie sfeervolle foto`s en jammer dat je er niet inkon maar wie wete d evolgende keer

Frumpies world zei

Wat een prachtige foto's....heel erg mooi allemaal!!xxxWendy.