zaterdag 28 maart 2009

Lush






Gisteravond ben ik samen met Paula en Anita naar LUSH in Haarlem geweest voor een VIP avond. Eerst met de auto naar het station en daar met zijn drieën op de trein. We waren keurig op tijd en niet eens de eerste. Er stonden al mensen voor de deur te wachten.
Het was een avond met scrubben en maskertjes. Ik heb een gezichts maskertje gehad en een armscrub. Ik heb dus nu één zachte wang en één zachte arm. Het wordt dus zaak dat ik de rest thuis ga doen.
Natuurlijk nog wat lekkere zeepjes enzo gekocht en ik kreeg een goodiebag vol lekkers. Echt een cadeautje. En als klap op de vuurpijl won Paula de verloting dus die ging nog met een extra cadeau naar huis.
Het was al met al een erg gezellige avond en zeker voor herhaling vatbaar. Paula en Anita bedankt voor jullie gezelligheid.

5 opmerkingen:

paula zei

het was zeker gezellig en wat roken we lekker naar lush.Mooie foto`s kunnen we iets leuks van scrappen Rieni.
Als er van de zomer weer eens een V.I.P.is moeten we echt weer gaan ,alleen als het lekker weer is kunnen we misschien eerder gaan en eerst lekker op een terras iets lekkers eten en drinken en natuurlijk mensen kijken .
groetjes Paula

Jackie zei

Mmmmm, lekker zo'n meidenavondje met lekkere spulletjes...

Anoniem zei

Dat ziet er ontspannend uit! Leuk dat jullie het zo gezellig hebben gehad.

Unknown zei

Dat klinkt super leuk zeg :D

Cora Hoekstra zei

Hoi Rieni, leuk die link naar Paula`s blog.
Ik heb me zitten verlekkeren aan de spullen van atelier Sterre.
En tulpen stabnsjes heb ik ook maar ik zoek eigenlijk tulpen a la Prima Marketing.
Lijkt mij een gat in de nederlandse markt.
Prachtige foto van de boerderij in het landschap.

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...