achtergrond

zondag 17 mei 2009

Volendam en Marken

MARKEN

VOLENDAM


Gister ben ik met een stel meiden, Jacqueline, Simone, Esher en Margot, een dag op stap geweest naar Volendam en Marken. Ik ben met de trein die kant opgegaan en Margot heeft me weer, heel lief, van het station opgehaald. Deze keer was het Sloterdijk, en daar vandaan zijn we naar Volendam gereden. Een parkeerplaats vinden was nog niet super gemakkelijk en we hebben dan ook een heel stuk Volendam vanuit de auto bekeken. Maar uiteindelijk is het gelukt, en het was zelfs het zelfde parkeer terrein waar Jacqueline haar auto had neergezet.
Toen op naar de koffie in het café de Dijk. Even lekker gezeten, bijgekletst en toen op pad. De Dijk is altijd leuk om te zien, en ik heb er natuurlijk als kind al heel wat voetstappen gelaten. Het meeste herkende in niet meer, maar zo hier en daar kwam de herinnering wel weer boven.
Natuurlijk zijn we ook met zijn allen op een echte Volendamse foto gegaan, Ikzelf vind hem erg leuk geworden, (hoewel het thuisfront daar heel anders over dacht)en ook zijn we als echte toeristen met de boot naar Marken geweest

Eigenlijk was Marken leuker om doorheen te lopen als Volendam, het heeft toch meer eigens. En na een lekkere bak chocolade melk zijn we weer richting Volendam gegaan.

Het weer was niet heel geweldig, maar op een bui na hebben we het toch nog droog gehouden, en hebben we weer een hele leuke gezellige dag gehad.

Natuurlijk weer heel veel foto's gemaakt en hier een impressie.

2 opmerkingen:

Angelique zei

Mooie foto's heb je weer gemaakt. Genoeg om weer eens wat te scrappen ;-).

Grtjes Angelique

paula zei

begin je al aan je nieuwe toestel te wennen Rieni ?De foto`s zien er weer mooi uit hoor ,groetjes Paula