achtergrond

vrijdag 17 juli 2009

weer thuis

Het was hier erg stil de laatste weken, maar dat komt omdat we heerlijk op vakantie waren in Frankrijk. Deze keer zijn we naar de Provence geweest. Ook een prachtig gebied in Frankrijk.Het gebied van de lavendel velden (die we wel moesten zoeken) en de cote d'Azur
We zaten in een gehucht Les Salles du Verdon, en zoals de naam al verraad lag het bijna aan de Verdon. Niet helemaal, maar dat was in dit geval niet erg, want het lag aan het stuwmeer waar de Verdon in uit komt. Lac de Sainte-Croix. Een meer waar je heerlijk kon zwemmen. dobberen, watersporten en nog veel meer, en dat allemaal 50 meter vanaf de camping. Helemaal super. We hebben het dan ook heel erg naar ons zin gehad. Ook hebben we diverse uitstapjes gemaakt, o.a. naar Cannes, natuurlijk heel veel foto's gemaakt maar die volgen nog.Ik moet het allemaal nog op mijn gemak uitzoeken.

Hier alvast wel een collage om jullie toch alvast een indruk te geven. (die grote blauwe plas water is het meer :))


als je op de foto klikt wordt hij groter

7 opmerkingen:

Monique zei

Dat ziet er shitterend uit Rieni.
Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad.
De Provence ben ik nog nooit geweest, maar in de Ardeche hadden ze ook heel veel lavendelvelden. Zo mooi.

paula zei

miste je al ,die foto`s zien er mooi uit je zult wel genoten hebben en je foto toestel veel hebben gebruikt.
groetjes ,Paula

marga zei

Ohh, de collage laat al heel veel moois zien. Ziet er mooi uit!!!!!

jacqueline zei

Welkom terug. Je collage bevat al prachtige foto's Ben benieuwd naar de rest :)

Angelique zei

Wat een mooie foto's heb je weer gemaakt en wat ziet het er prachtig uit. Vooral die lavendelvelden. Wij zullen het dit jaar doen met een lavendelboerderij hier op de veluwe. We hopen over 2 jaar de grote velden in Frankrijk te mogen bekijken.

Grtjes Angelique

Anoniem zei

Welkom thuis Rieni!

Een heerlijk gebied waar jullie geweest zijn. Wij zijn er ooit met vrienden op vakantie geweest en het is er schitterend.

Als ik zo je foto's zie, ben ik blij dat wij bijna mogen, maar voor die tijdbel ik je nog wel even om bij te kletsen. Er is hier weer zat gebeurd!

Anja (scrappie) zei

Welkom terug Rieni en het ziet er allemaal geweldig mooi uit, die lavendel wow. Daar gaan vast allemaal weer mooie lootjes van komen. Verheug me al op de andere foto's.