zaterdag 15 augustus 2009

Zuiderzeemuseum

Gister zijn we met zijn allen naar het Zuiderzee museum in Enkhuizen geweest. Jan en Val en ook Ilse en Koen waren hier nog nooit geweest, dus het leek ons een goed idee om daar eens te gaan kijken. En ook voor ons was het jaren terug.

Het was echt heel erg leuk en als je gek bent op fotgraferen is het een soort openlucht snoepwinkel. Wat is daar een hoop te zien. Ik ga zeker nog eens terug want ik heb niet eens alles gezien deze keer.

Hier een paar foto's die ik wil aten zien, ik heb er nog veel meer dus wie weet komen er nog wel eens een paar voorbij.
























4 opmerkingen:

Angelique zei

Wat leuk het zuiderzeemuseum. Ik vind het ook een ontzettend leuk museum en inderdaad daar kan je heel veel mooie foto's maken. Deze foto's zijn al leuk, ik ben benieuwd naar de rest.

Ik Brigitte gaan 5 september weer een workshop bij Rob Doolaard volgen. Nu eentje op de veluwe, ik heb er weer zin in. Gaan jullie nog een workshop doen bij hem?


Grtjes Angelique

Monique zei

Leuk hé is het Zuiderzeemuseum, Echt een walhallah voor een fotograaf. Ik heb me er vorig jaar ook kostelijk vermaakt.
Wil zeker ook nog eens terug.

Jackie zei

Dat ziet er goed uit...
Is helemaal niet mega ver van onze vakantie...
Ga het onthouden..

Anoniem zei

Ik mis een foto in kledendracht (grapje). Maar inderdaad erg leuk om daar te fotograferen. Ik heb me er vorig jaar ook heerlijk kunnen uitleven.

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...