zondag 27 september 2009

Delft







Gister zijn we in Delft geweest. Bart moest roeien en daar zijn we even wezen kijken. Het was prachtig weer dus het was geen straf om lekker op het terras aan het water te zitten.

daarna heel even de stad in, ik was nog nooit in Delft geweest en het is een mooie stad. Veel mooie oude gebouwen, maar het was nu met een extra markt wel heel druk.We doen het ooit nog wel eens op ons gemak over.

2 opmerkingen:

Angelique zei

Mooie foto's Rieni en wat leuk dat je bijna bij mij om de hoek was ;-). Het is een mooie stad, heerlijk om lekker rond te lopen en leuke winkeltjes bekijken, maar je heb er heel veel mooie oude gebouwen.

Grtjes Angelique

cleverdoggie zei

En ik heb nog zitten denken om de stad in te gaan het weekend. Maar ik heb het helaas niet gedaan. Wel leuk dat je het zo mooi vond hier. Zelf zien we enorm op tegen de komende jaren. Helaas gaat er een hoop veranderen en de eerste veranderingen zijn al zichtbaar helaas.

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...