achtergrond

dinsdag 25 mei 2010

Kröller Müller museum


We zijn ook in het Kröller Müller museum museum geweest. De auto hebben we in Schaarsbergen gezet en toen op de fiets naar het museum. Nou fiets ik natuurlijk liever op mijn eigen fiets, maar ala, het witte fietsenplan werkt prima, en op zicht fietsten ze ook wel goed, dus de 10km was goed te doen.
Het museum en de beeldentuin bekeken en daarna weer terug op de fiets naar de auto. Jammer genoeg snapt niet iedereen de filosofie achter het fietsenplan en vonden we heel veel fietsen toch aan elkaar geketend, zo van ik heb een fiets en wil heb houden ook. En ook de buitenlandse toeristen begrepen niet helemaal dat ze de fiets gewoon neer moesten zetten en dat iemand anders er dan weer gebruik van kan maken.
Na even wachten en een gesprekje konden we dan toch weer op de fiets en konden we weer in de massa storten. En dat laatste vonden we toch wel heel jammer. De hoge Veluwe is echt een oord voor hordes toeristen geworden die zich allemaal op het zelfde fietspad moeten storten. Dus de volgende keer gaan we maar gewoon in Schoorl fietsen ofzo. Net zo leuk, en wel zo rustig.Geen opmerkingen: