achtergrond

donderdag 8 juli 2010

Chateau de Portes

Twee dagen geleden kwamen we langs het kasteel in Portes. We zijn er een paar jaar terug ingeweest, dus nu alleen een paar foto's van de buitenkant gemaakt. Het blijft indrukwekkend om dit soort oude kastelen te bekijken.

Verder hebben we het erg naar ons zin, het is hier wel verschrikkelijk warm. 36 graden is niets. Erg veel doen we dus nog steeds niet, hoewel we gister wel naar Avignon geweest zijn. Deze keer hebben we het kasteel van de pauzen wel van binnen bezocht. Foto's houden jullie nog tegoed want die staan nog niet op mijn computer dus die komen nog. Nog een week en dan zit het er weer op, de tijd vliegt.

En speciaal voor Ilse, ja ik ben alweer heel erg bruin :)) Dat gaat nou eenmaal vanzelf bij mij, ik kan het echt niet helpen.
5 opmerkingen:

Miranda zei

dat ziet er geweldig mooi uit zeg.
Heel veel plezier nog daar.

Margot zei

Ooohh, Rieni, ik krijg helemaal zin in onze vakantie, maar we moeten nog een paar weekjes wachten.

Heerlijk die franse sfeer....

Chantal zei

En ik maar overal kijken of ik je ergens tegenkom.....We zitten hemelsbreed denk ik net 5 km van elkaar vandaan. Vandaag was gelukkig ietsjes koeler, kunnen we weer bijkomen.
Prachtige foto's ook weer Rieni!! Wij hebben vanwege het warme weer nog niet zoveel ondernomen. Vandaag met de stoomtrein van Anduze gereden, dat was wel grappig om mee te maken. Ga je dinsdag/woensdag ook nog naar St. Ambroix voor de fete de medieval?? Wij gaan dit een keertje 's avonds bekijken, schijnt erg leuk te zijn.

yvon/stampidoe zei

wow wat een mooie foto`s weer ben heelmaal niet jaloers (sniksnif hier helaas gene vakantie alleen heel warm rond de 30/35 graden

nog veel pelzier in je laatste week liefs yvon

lianne zei

oh als ik die fotoos zie wil ik ook naar frankrijk!!!! die marktjes enzo zijn zo leuk om overheen te struinen. Geniet er nog even héél hard van met z'n tweetjes!!!!! enne......eet een croissant in mijn naam; met dik roomboter :-)