achtergrond

zondag 19 september 2010

ArtisVandaag ben ik met Koen naar Artis geweest. We wilden al een hele poos, maar om een dag te plannen dat we allebei konden viel nog niet mee.
Maar vandaag was het dan zover. Omdat er ook de Dam tot Dam was, moesten we wel met een omweg naar de dierentuin. Dus niet met de tram maar met de metro en dan een stukje lopen. En het was druk in Artis, veel drukker als dat we gedacht hadden, maar we zijn eerst naar achter gelopen en daarvandaar naar voren zodat we de meute een beetje konden ontlopen.
Ze zijn heel erg aan het verbouwen en dus niet alles was open en ook waren er dieren elders ondergebracht, maar er was natuurlijk nog meer dan genoeg te zien en te fotograferen.
Natuurlijk tussen de middag heerlijk geluncht, want dat hoort bij onze uitjes. Het weer hield zich redelijk, maar om een uur of 15.30 begon het te regenen en zijn we richting tram gegaan. Ook nu met een omweg omdat er een kapotte tram op het Rokin stond, dus weer uit de tram, stukje lopen en op een andere lijn. Natuurlijk mis je dan net de trein, maar gelukkig gaan er meer.
We hebben weer een een hele gezellige dag gehad, en we bedenken weldra wel weer een nieuw uitje.

8 opmerkingen:

Monique/bloem zei

Klinkt inderdaad als een gezellig dagje! Mooie foto's heb je gemaakt!

Cora Hoekstra zei

Mooie foto`s Rieni,het doorkijkje naar de vissen vind ik een hele mooie. Maar nog leuker dat je lekker een dagje de hort op gaat met je zoon

Lenet zei

Wat een geweldige foto's weer!!!

McMGrad89 zei

Sounds like a nice time at the zoo. Your photos are amazing. This is not surprising though. You could use these in an advertisement for the zoo or something. Just gorgeous.

Maryke zei

Prachtige foto´s Rieni! Het klinkt ook als een geweldige dag met je zoon!

Miranda zei

wat een prachtige foto's heb je weer gemaakt Rieni.

lianne zei

de fotos kunnen zo de postershop in.......leuk hoor met Koen op pad! Dat je dat gepland hebt kunnen krijgen LOL

groetjes lianne

yvon/stampidoe zei

wow Rieni weer schitterende foto`s en die onderste wat is dat voor soort dier die ken ik nog niet (haha) nee Koen stata mooi op de foto vindt vooral die aqauriumfoto`s zo mooi heb je in die bak water geztene of???? zie nl gene spiegeling van het glas.

groetjes yvon