achtergrond

donderdag 21 oktober 2010

Druk

Ik ben mijn blog een beetje aan het verwaarlozen, en dat is helemaal niet de bedoeling hoor. Maar ik ben erg bezig met mijn vader. Zoals sommige weten heeft hij vorig jaar een TIA gehad en sinds die tijd lopen we te sukkelen met alles. Er moest heel veel zorg geregeld worden, en als je dan denkt dat het allemaal loopt kom je steeds weer dingen tegen waar je niet blij van wordt.
Afgelopen tijd is er heel veel tijd in gaan zitten om van alles en nog wat te regelen en omdat het me geestelijk ook erg bezig houdt is er vaak geen ruimte voor andere dingen. Niet goed, dat weet ik ook wel, maar ik mag op het ogenblik graag zomaar hangen.
Er komt dus weinig uit mijn handen. Maar goed inmiddels is mijn vader ingeschreven voor een verzorgingstehuis en er is een scootmobiel aangevraagd. Als die er is gaat de auto ook de deur uit want dat is niet langer verantwoord. En dat is dan voor mij weer een zorg minder.Maar het blijft moeilijk zulke beslissingen nemen. En dan speelt ook de afstand een rol. ik spring niet even op de fiets om langs te gaan, nee ik zit meteen 1.5 uur in de auto. En ik kan jullie verzekeren dat mantelzorg op afstand vaak niet meevalt.
Maar jullie weten nu dat ik er nog wel ben, maar ook even druk met heel andere dingen

Een proefrit op de scootmobiel, als het goed is heeft hij over drie weken een eigen exemplaar.3 opmerkingen:

McMGrad89 zei

I do not look forward to the day when I am in the same place with my mother. I am currently a bike ride away but will be moving 10 hours away in about 9 months.

I will pray for you to have strength to make it through this time.

Annemarie

marjan zei

Ik heb weer even zitten genieten van je mooie foto's !
Krijg zin in warme choclademelk :):):)
Heel veel sterkte met je vader,het lijkt me niet makkelijk om zover weg te wonen en niet zomaar even binnen te kunnen vallen...
Kan me voorstellen dat je dan ook even niet zo'n zin hebt om te Bloggen,zo gaat dat bij mij ook altijd !

sylvana zei

Ik ken je gevoel.
Je maakt altijd zorgen om je vader of moeder.
Sterkte