donderdag 25 augustus 2011

Kaartje



Dit kaartje heb ik gemaakt voor de kaartenchallenge op het SA forum. Ik weet nu ook wat easel kaart is. Had ik nog nooit van gehoord. Zo zie je maar, ik ben echt een scrapper en geen kaartenmaker. Maar ik vond het wel heel leuk om te doen.
En omdat het leuke stempel afdrukje ingekleurd is met derwent potloden wil ik hem ook insturen voor het derwent challenge blog.

7 opmerkingen:

simone zei

hey dame, niet zo minderwaardig over jezelf, je bent wel een kaartenmaakster want ik heb al veel mooie kaartjes van je voorbij zien komen, zelfs hier thuis heb ik nog een hele mooie liggen.
Ook deze is heel mooi.
groetjes Simone

Jackie zei

schaam me dood, hier ben ik ook weer eens..

Ik heb het zelfde gevoel over kaartjes maken, ben geen kaartjes maakster..
Toch vind ik deze echt super hoor !!

bmartes zei

Ik vind het een gaaf kaartje Rieni. Alleen weet ik ( ook een echte scrapper ) nu nog steeds niet wat een easelkaartje is ;-) ( Maar als dit een easelkaart is vind ik het erg mooi....)
Groetjes,
Arja

Henriƫtte zei

Echt een super gaaf kaartje, jammer dat ik nog niet jarig ben....lol....

Hetty zei

Mooi kaartje!

Nicole zei

Rieni, je hebt een prachtig easelkaartje gemaakt, zeg. Lekker vrolijke kleurtjes en een prachtig ingekleurd stempeltje. Leuk dat je meedoet met de Derwent-challenge.

Groetjes...

Dina zei

schitterende kaart, bedankt voor je deelname bij derwent

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...