achtergrond

dinsdag 11 oktober 2011

van alles wat


Ik ben er nog wel hoor, maar ook druk met allerlei andere dingen, en meestal buitenhuis dus er is weinig tijd om te scrappen. Maar wat denken jullie hier van, mijn "project"is af het is een deken van 15 bij 11 vierkantjes geworden en ong. 190 cm x 120 cm. Een heerlijke deken om onder weg te kruipen op de bank.
en wat te denken van dit, Koen zijn propedeuse uitreiking vorige week donderdag. Goed hé. En dan waren we afgelopen zaterdag naar een optreden van Eefje de Visser in de melkweg in Amsterdam. Vandaag naar Emmeloord voor een zorggesprek voor mijn broer, dus jullie zien wel dat mijn dagen aardig vol zijn. En dan gaat deze maand het museum wel zijn laatste openingsmaand in, maar daar is het ook nog druk. Vandaar dat er weinig gescrapt wordt. Maar dat komt wel weer hoor, en trouwens er ligt nog een lay out klaar om op de foto gezet te worden, maar ik ben er gewoon nog niet aan toe gekomen, en dan tot slot nog een vaar foto van 2 okt. toen het nog mooi weer was :)

7 opmerkingen:

bmartes zei

Oh wat leuk ben je ook aan het haken Rieni!? Het hangt gewoon in de lucht. Ik ben ook al op een haaknaald uitgeweest, maar ik weet niet of ik het kan!
Ik vind je deken echt geweldig geworden!
En wat knap van je zoon wat studeert hij?
Groetjes,
Arja

Jacqueline DH zei

Wat leuk dit van alles wat blogje! En je deken is echt gaaf geworden!!

groetjes
Jacqueline

McMGrad89 zei

I love the blanket. You did a wonderful job. It is hard to make all the squares the same size.

I don't quite understand what your son has accomplished, but I gather it is a good thing.

juanita zei

Nou ,nou jij hebt het zeker druk,maakt toch niet uit.Scrappen doen we als we er tijd voor hebben en zin en inspiratie toch?Ik zie het niet als een must hoor,maar vindt je deken super mooi en groot geworden.Van de week heb je hem zeker nodig,want het wordt straks weer tegen het vriespunt 's nachts.

Groetjes Juanita

Peet zei

Wauw, wat een súpergave deken! Ik hoop dat ook ooit nog te leren; granny's haken :-) En dan ook zo'n mooie deken voor op de bank maken...
Hoe lang ben je er mee bezig geweest in totaal?

Margot zei

prachtige deken!

Rieni zei

dank jullie wel allemaal, en ik ben ong. 3 maanden met de deken bezig geweest. Valt reuze mee toch??