dinsdag 30 augustus 2011

Scrappen

Weer een lay out gemaakt voor het Simpel Scrappen blog. Het papier is van Bo Bunny en verder bijzonderheden kun je daar vinden.

donderdag 25 augustus 2011

Kaartje



Dit kaartje heb ik gemaakt voor de kaartenchallenge op het SA forum. Ik weet nu ook wat easel kaart is. Had ik nog nooit van gehoord. Zo zie je maar, ik ben echt een scrapper en geen kaartenmaker. Maar ik vond het wel heel leuk om te doen.
En omdat het leuke stempel afdrukje ingekleurd is met derwent potloden wil ik hem ook insturen voor het derwent challenge blog.

woensdag 24 augustus 2011

Scrappen

Lay out gemaakt voor simpel scrappen, daar kunnen jullie ook alle bijzonderheden vinden. Als je op deze link drukt kom je automatisch daar terecht.

maandag 22 augustus 2011

zondag 21 augustus 2011

Het Twiske

Vandaag met de XP-pixel groep naar Het Twiske geweest. We boften erg met het weer, af en toe een zonnetje en het was in ieder geval droog.
Moet alle foto's nog bekijken en bewerken, maar hier is er alvast een.

donderdag 18 augustus 2011

Scrappen

Lay out met papier van Bo Bunny, en weer een nieuwe lijn en wel Forever Fall. Een papier lijn met warme herfst kleuren, en het thema herfst heb ik hier ook gebruikt. Er komt nog een lay out aan met het zelfde papier, maar dan weer totaal anders. Maar daar moeten jullie nog even geduld voor hebben.
Eerst terug naar mijn Brugge lay out, papier dus van Bo Bunny De swirl is weer van ZVA . En ook hier heb ik weer een stans van Tim Holtz gebruikt. Deze keer de mini rosettes, deze stans is er ook nog een maatje groter zodat je drie opeen volgende maten hebt.
De onderste opengewerkte rand is gemaakt met een randpons van Martha Stewart
De titel is gemaakt met een alfabet van quickutz. Oh ja, als je op de foto klikt wordt deze groter.

dinsdag 16 augustus 2011

Scrappen

Lay out met een van de nieuwste Bo Bunny lijnen en wel Welcome Home. De swirl is van ZVA en de klok is gestanst met een stans van Tim Holtz. De letters zijn gestanst met alfabetten van sizzix

vrijdag 12 augustus 2011

Scrappen

Hier weer eens een lay out, deze keer met een foto van mezelf :)Deze foto is gemaakt tijdens de Marine.NGID reünie afgelopen mei.
Het papier is ven My Minds Eye, maar alle bijzonderheden kun je lezen op het simpel scrappen blog

DCL#102



Mijn bijdrage voor DCL van deze week, de opdracht was, maak een tag. Nou dit is hem

donderdag 11 augustus 2011

Het project


In juni ben ik begonnen met een granny square deken, dit is het resultaat tot zo ver. Tenminste dat wat aan elkaar zit, want ik heb inmiddels ook nog 40 losse vierkantjes. Ik ga dus als een speer en moet er nog zo'n 50 denk ik en dan heb ik een royale deken waar ik lekker onder kan wegkruipen komende winter

dinsdag 9 augustus 2011

Kaartje

Ik heb ook maar weer eens een kaartje gemaakt. Een week of twee terug heb ik een setje nestabillities gekocht en op deze manier gebruikt, maar ik moet zeggen dat ik het nog best lastig vind om met zo'n voorgestanst vierkantje iets te doen. Maar we blijven proberen

maandag 8 augustus 2011

Tag of season Juli


Dit is de bijdrage van Juli, beetje aan de late kant, maar ik ben niet erg productief op het ogenblik. Maar hij is toch af, nu maar verder met augustus.

vrijdag 5 augustus 2011

Dahlia's


Gister ben ik op de floratuin geweest, in het voorjaar hebben ze tulpen en andere voorjaarsbloeiers, maar nu hebben ze een veld met dahlia's. Je kunt een bos plukken, maar je kunt je ook gewoon uitleven met je camera.

Natuurlijk nog meer foto's op mijn fotoblog

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...