woensdag 8 augustus 2012

Olympische spelen 4











Vandaag de laatste dag voor ons dat we naar de olympische spelen gaan. En we hebben geluk, we hebben de halve finale dames hockey, en Nederland speeld. De hockey arena is op het oplympische park, dus dat hebben we nu ook gezien. en ik kan niet anders zeggen dat het allemaal heel indrukwekkend was. Het is allemaal zo groot, en zo verschrikkelijk veel mensen. Je weet niet wat je ziet.
We zaten bij de wedstrijd helaas achter een hek, dat was voor het fotograferen niet zo leuk, maar voor het kijken zelf maakte het niet veel uit. We hadden een prima zicht op de wedstrijd. En was was het spannend. Na de gewone speeltijd was het 2-2 dus hadden we een verlenging. Daarin werd er niet gescoord dus werder er een shootuit gespeeld, en wat hadden we een goede keeper, mede dankzij haar goede reddingen staat Nederland in de finale.
Het was een superspannende wedstrijd om te zien en dankzij de vele oranje fans op de tribunes ging het dak eraf. Geweldig.

1 opmerking:

elfje430 zei

Wat moet dat indrukwekkend zijn geweest! Ik zat thuis al op 't puntje van m'n stoel.

Groetjes,
Ellen

oktober

Inmiddels is het 15 oktober, en wat heb ik de laatste weken gedaan. We zijn voor het Alkmaars ontzet met twee schepen naar Alkmaar geweest. ...