achtergrond

dinsdag 23 oktober 2012

Scrappen

Ik ben weer lekker aan de scrap geweest tussen de bedrijven door. We zijn afgelopen zaterdag nog even bij mijn vader en broer geweest, en dan zeg ik wel even, we zitten er wel drie uur voor in de auto. Maar ach dat hoort er nou eenmaal bij.
Zondag hebben we de vloer weer in de olie gezet, een hele klus maar het ziet er weer prachtig uit, dus het was de moeite waard.

Maar oh ja, scrappen. Ik heb hier wat foto's voor jullie.
alleereerst een paar nieuwe spulletjes die vandaag gebracht werden. Twee nieuwe stanzen van Tim Holtz, de sneeuwvlokken, ik ben al even aan het prutsen geweest en het ziet er echt gaaf uit. Ik zal snel het resultaat laten zien.
Ook nog een lijmpen en een papierblokje van Basic grey.

En dan als tweede een winterkaartje, ook met een nieuwe stans. En die heb ik hier gekocht. Elly heeft een ienieminie winkeltje in de bloemenzaak van haar zussen, maar ze heeft hele leuke spulletjes dus best de moeite waard om zo af en toe even heen te rijden. Maar mocht je niet in de buurt wonen ze heeft natuurlijk ook een webwinkel.

En dan het project waar ik het vorige keer over had. Bij Elly op haar blog had ik een poosje geleden deze mdf kerstballen gezien, en nou ben ik helemaal niet zo van het pimpen, maar dit vond ik toch wel erg leuk. Het papier heb ik ook bij haar gekocht en is van Maja Design. de rest komt allemaal uit mijn eigen voorraad, en ook heb ik weer stanzen van Tim Holtz gebruikt.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Erg leuk die kerstballen ! Leuk idee ook ! Dat kerstpapier van Maja Design is wel erg leuk.....
Groetjes Berdien

JU@NITA zei

Wat een gaaf kaartje Rieni, en Ik heb sinds kort ook Tim Holtz ontdekt, wat een super stanzen heeft die hè? Wordt er hebberig van.En dit zijn ook weer van die hele mooie.En je kerstballen,super zeg,en wat heb je ze leuk bewerkt,toppie!!!

lieve groetjes Nita

bmartes zei

Wat een leuke spulletjes heb je gekocht, ik vind aspen frost ook zooo mooi! Erg leuk dat kaartje met die schaatsen! Mooi papier ook...en je gepimpte MDF kerstballen vind ik ook erg gaaf!
Liefs,
Arja

Jacqueline DH zei

Ja ging ik meteen even bij jou kijken, ook al zo leuk met die stans. De kerstballen zijn ook mooi zeg! Wat heerlijk zo'n winkeltje in de buurt.

Gr. Jacqueline

Hilde Van Looy zei

Ik vind de kerstballetjes heel leuk, je mag voor mijn part best meer pimpen !
Liefs, Hilde

Je@net zei

Wat zijn die kerstballen gaaaf geworden, Rieni. Ontzettend leuk gedaan, joh! Mooie papiertjes heb je er ook voor gebruikt!